Home Living Be who you are – fernisering og poledance

Be who you are – fernisering og poledance

by Nicolai Klingenberg

Jeg har tidligere skrevet om Tobias Ginsborg, som jeg kender fra helt gamle dage. Dengang var det ikke kunst, der prægede hans eller mit liv, men i dag lever han af det. Med dekorationer af alt fra restauranter til gamle cigaretautomater og mere traditionel malerisk skaben, har Ginsborg gjort det kulørte til en levevej.

Ginsborg lamper omringer kunstværk af selv samme mand.

Ginsborg lamper omringer kunstværk af selv samme mand.

Selvom det er et par uger siden, at ferniseringen løb af stablen hos Milk i Waterfront (2900 happines), kan du stadig opleve sagerne – og du finder Milk hjemmeside her: www.milkcontemporary.com For at blive lidt klogere på Ginsborgs nye projekt, har han fået et par spørgsmål med på vejen – du får både spørgsmål og svar.

Nuvel - måske ikke lige denne gang. Nok nærmere noget på lærred eller en lampe.

Nuvel - måske ikke lige denne gang. Nok nærmere noget på lærred eller en lampe.

Lige her Q&A til Ginsborg:

Du har opfundet karakteren G-Man, men hvem i al verden er han, hvad kan han, og hvad vil han?
G-man er personificeringen af min indre superhelt, visionen bag tanken om man vil”¦ Han personificerer nu mere alter egoet som en projektion af individets ønskeforestilling om sig selv. Hans ideologi er baseret på kunst opnået i frihed og udlevet i oplevelsens rene eufori for at sætte spot på at tro på sine egne drømme og skabe dem i sit eget billede. (Hvad det så end vil sige). Han bliver en del af en tegneserie – er det for børn og forbudt for voksne eller vice versa? G-man tegneserien er en vision på at de kreative godt kan selv, at der bliver flere kreative styrker i den nærmere fremtid end der nogensinde har været før og at børnene skal lære om den nye fællesforståelse der er baseret på kreativitet, denne form for inspiration er heldigvis ikke spildt på alle voksne.

G-man dragten - absolut kulørt og svært "slim".

G-man dragten - absolut kulørt og svært "slim".

Du har lavet lamper, dekoreret biler, skabt malerier med mere – nu er det tøjet, der blandt andet er i fokus, men hvad bliver det næste?
Det næste er udlevelsen af G-mans vision i tegneserie som en manual til virkeligheden, hvor der blir skabt en produktserie der som en udlevelse af visionen favner mange forskellige kreative hverv der alle bliver tilknyttet G-mans univers og logo ”we put our spot on what we believe” som et nyt vartegn for authenticitet. Der er åbnet en i Rungsted på Pennehave 10 og i næste måned åbner der en i Hellerup, Waterfront, så kommer der Yoga for børn i G-man dragt”¦. for at finde deres indre superhelt

En kunstner fortæller (til højre).

En kunstner fortæller (til højre).

Nu bliver det krea – hvis du var en farve, hvilken farve var du så?
Lige NU: rød

Som prikken over i’et, vil jeg gerne have dig til at definere kunst med maksimalt 30 ord. Værsgo:
Kunst handler om strømninger, forståelse af strømninger indlevelse og udlevelse af virkelighed set i lyset og forståelsen af strømningerne i tiden, både i samfundet og internationalt, økonomiske polistiske materielle og spirituelle værdier, relateret personligt og emotionelt.

Stangdans a la G-Woman.

Stangdans a la G-Woman.

 

Stretch - både her og der.

Stretch - både her og der.

Er du hooked på mere? Så besøg www.tobiasginsborg.com

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk