Home Grej & grooming Sommerdæk og vintersko – til dels

Sommerdæk og vintersko – til dels

written by Nicolai Klingenberg 4. maj 2010
Pin It

Som det hed sig i tidligere indlæg (se bare her), så skulle MINI have nye sko – sommersko. Det har den nu fået, og for at lave en yin-yang kontrast til før, så er de nye dæk her sat i selskab med en vinterstøvle, der dog nemt kan bruges til hverdag på forårsdage og kolde sommerdage.

Timerland Colrain Reissue og 17" sommersutter til MINI'en.

Støvlen er blevet handlet i New York hos Barneys – og der er tale om en Timberland sag fra årets springkollektionen. Med patineret look, voksede bomuldsnørrebånd, poleret Horween læder og polstret støtte i toppen er jeg nu rigtig godt gående.

Reference og modelnummer? Here you go.

Du kan faktisk købe de herrefede boots her.

Tak for opmærksomheden

Pin It

You may also like