Home EkviperingGrej & grooming Sommerdæk og vintersko – til dels

Sommerdæk og vintersko – til dels

by Nicolai Klingenberg

Som det hed sig i tidligere indlæg (se bare her), så skulle MINI have nye sko – sommersko. Det har den nu fået, og for at lave en yin-yang kontrast til før, så er de nye dæk her sat i selskab med en vinterstøvle, der dog nemt kan bruges til hverdag på forårsdage og kolde sommerdage.

Timerland Colrain Reissue og 17" sommersutter til MINI'en.

Støvlen er blevet handlet i New York hos Barneys – og der er tale om en Timberland sag fra årets springkollektionen. Med patineret look, voksede bomuldsnørrebånd, poleret Horween læder og polstret støtte i toppen er jeg nu rigtig godt gående.

Reference og modelnummer? Here you go.

Du kan faktisk købe de herrefede boots her.

Tak for opmærksomheden

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk