En veloverstået tur til New York er netop overstået, og det fører et par ”posts” med sig. Blandt andet denne. Under turen var jeg og mine medrejsende indlogerede på det netop nyåbnede Fashion 26 (se hjemmeside her) – et hotel i Wyndham regi, som ligger lige ved Fashion Avenue i Chelsea. Fire stjerner, service til fem stjerner, velkomsthilsen i form af cupcakes med mere. Et indlæg følger.
I hotellets underetage ligger RARE Bar & Grill, som er søsterrestaurant til Rare ved Lexington. Det er i den grad til at betale, mellemtrendy, men supergodt.
Konceptet kort og godt? Du bestiller en bøf i form af en udskæring, du kan lide. Herefter mokker køkkenet bøffen i kødhakkeren og omdanner den til en burgerfars, som efterfølgende grilles til perfektion.
Tilsæt hvad du ønsker af sidevogne – for eksempel ost (der er flere valgmuligheder), bacon, trøffelsmør, løgringe, fritter samt et sandt arsenal af dyppelse.
Mit valg faldt på en medium-rare bøf i bolle, som var lavet på en T-bone. Det var alt rigeligt – og overbollen måtte jeg stå over. Til gengæld var den tilhørende syltede agurk ikke sur nok til min smag, og baconen kunne godt have klaret lidt længere tid på panden.

Jeg var så sulten, at jeg gik i gang, før jeg fotograferede. Det er ikke smukt, men til gengæld er det velsmagende.
Vil du prøve en ”børger” på RARE, skal du kigge forbi www’en, du finder her – husk, at den ikke kan smages virtuelt.
Er du i øvrigt til burgere, så synes jeg, du skal prøve Gastro Burgeren, som serveres af Morten Bech Køster på Restaurant No 1. Hvad den består af, kan du læse her.
Jeg hører gerne om nogen, der kender til steder i Danmark, hvor bøffen “blendes” til fars for dernæst at blive stegt som burger.
1 comment
Helt klart et must at besøge næste gang (Oktober) jeg er i NYC!
Tak for at jeg nu er blevet sulten 🙂