Home Medier med mere A Perfect Guide kommer til Danmark – i dag!

A Perfect Guide kommer til Danmark – i dag!

written by Nicolai Klingenberg 18. november 2010
Pin It

Og hvad er A Perfect Guide så? Et nyt annoncebaseret og -finansieret magasin med udspring fra det svenske. Og magasinet bliver distribueret tung of heftigt med Berlingske Tidende i dag, torsdag. Og jeg har haft en finger med i spillet…

Lokke-lokke logo...

A Perfect Guide er navnet, og bagmændene er svenske. I min moders land (hun er svensk, og jeg er dermed halvsvensk) har magasinet været på markedet i langt længere tid, og som jeg husker det, kommer det ud på ugebasis ”derovre mod øst”. Omdrejningspunktet i første nummer er mode – til ham og hende. Og du kan blandt andet læse om den svært hypede Lanvin kollektion, som lander hos H&M om en lille uge, Tommy Hilfiger, lidt tips til den moderne gentleman, NN.07, Christian Stadil og meget mere.

I og med magasinet er gratis, spiller annoncerne selvsagt en vigtig rolle. Ligeledes advertorials. Uden dem intet magasin. Jeg glæder mig meget til at se magasinet, der er blevet til på ganske kort tid. Jeg har oversat en hel del, skrevet lidt sager og fået bloggen nævnt i lederen, som er en Q&A til den danske redaktør, der således er mig.

Således kom forsiden til at se ud - det førte nummer af A Perfect Guide på dansk jord. Og ja - en enkelt slåfejl på forsiden. Det skal siges, jeg først fik magasinet at se i går, så jeg undskylder eventuelle småfejl.

Lad mig høre, hvad du synes, hvis du falder over magasinet. Og nå ja – er du potentiel annoncør eller interesseret i en advertorial, så skal jeg nok kunne sætte dig i kontakt med de rette. Du fanger mig på nk@my-pleasure.dk. Du kan i øvrigt også bladre løs i magasinet på virtuel vis lige her.

Pin It

You may also like