Home PindemadderBobler Gaveideer til fars dag – deluxe edition

Gaveideer til fars dag – deluxe edition

by Nicolai Klingenberg

Som du måske så, var jeg et smut i Go’morgen Danmark i dag den 2. juni, hvor jeg var blevet inviteret ind til at give et par bud på, hvad mænd kan begaves med, når kalenderbladet viser den 5. juni. Den største udfordring var ikke at finde på emner at hive med på skærmen, men derimod at holde prisen nede, som jeg blev bedt om. Derfor byder dette indlæg på sager, der måske ikke ligger lige til impulskøbene, men som til gengæld er værd at drømme om!

En tohjulet dansker
Selvom jeg ikke har kørekort til motorcykel, så faldt jeg over denne her smukke sag på en messe for nylig. Danske Uffe Lauge Jensen designer det meste at motorcyklen selv, og det er muligt at få tilsat egne ønsker på den tohjulede frækkert. Smukt design og dansk innovation fra styr til udstødning!

Smukt, dansk og macho for alle pengene. Lauge Jensen gør det nu godt.

Yderligere information finder du på Lauge Jensens hjemmeside

Porsche, polo, oktan og adgangsbillet
Den 6. og 7. august er der dømt ræs i ældre biler, stil på drengen og en pinger eller to bag rattet, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen ved Fælledparken. Tøjmærket State Of Art har sammensat en pakke, der indeholder en DVD med 2010 højdepunkterne, en fed polo med Porsche-logo på ærmet (det er ikke noget, man sådan lige normalt får lov til), samt valgfri adgang til løbet om lørdagen eller søndagen. Var det noget?

En tre-i-ener fra State Of Art med DVD-film, adgangsbillet og polo - det holder!

Ring på 40 75 25 55, og hør nærmere.

Bønnemaskine
Der er kun en ting, der slår en god kop kaffe – det er en endnu bedre kop espresso. Lucafféer italiensk design, der samtidig laver espresso på stort set ingen tid – og med så godt som minimal rengøring. Maskinerne benytter puder eller pods, som sikrer korrekt dosering og fin smag – jeg har prøvesmagt sagerne og giver thumbs up.

Lucaffé maksine - tilsæt en kaffe-pod og en kop, og du er kørende.

Yderligere information på Lucaffés danske hjemmeside

Sig det med skrevne ord
Jeg synes, vi skriver for lidt i hånden – og for meget på tastaturet. Uanset om du mestrer skønskrift eller ej, så er der ikke noget som et personligt og håndskrevet kort, kærlighedserklæring eller invitation. Heldigvis er der stadig emner, der skal skrives under i hånden, og her pynter en nydelig pæn gevaldigt – for eksempel hvis en kontrakt skal underskrives. Jeg viste et kalligrafisæt, som du kan finde hos din lokale boghandler, men skal det være rigtig fornemt, er Montblanc et godt bud, og nedenstående pen har fulgt mig i mange år.
Yderligere information finder du hos Montblancs danske distributør

Tid til notater, tanker eller kærlighedserklæringer - håndskrevet naturligvis.

Notesbog
Når nu vi er ved en ordentlig pen, så skal der gerne følge en ordentlig notesbog med – Moleskine er godt bud, og du kan købe sagerne i alskens farver og størrelser. Når siderne er fyldt ud, pynter de på hylden. Ryggen er i øvrigt fast, og en fastmonteret elastik sørger for, at eventuelle løse sedler ikke ryger ud. Du finder et stort udbud på Moleskines danske hjemmeside.

Til ham – og dig
Er gaven god nok, så må den gerne deles med dig selv. En oplevelse, hvor det handler om det gode liv, musik, fest og ballade kunne være oplagt. Bubbles Club ser jeg personligt frem til – herligheden løber af stablen den 30. september og den 1. oktober ( du kan selv bestemme, hvornår du vil komme),  hvor koncerter, DJ’s, Champagne, natmad og eventuel overnatning på Tivoli Congress Center frister.

Musik, Champagne og dans til den lyse morgen - tag ham med under armen.

Du kan læse mere om Bubbles Club arrangementer her

Lækkerier til halsen
Jeg har tidligere været inde på, at vi skal slå et slag for bedre hverdagsstil – og det blev der gjort noget ved. Opbakningen kom i form af fotos fra læsere, gode kommentarer og anbefalinger. Med et slips er, som kun er et par klik væk, er der ingen undskyldninger.

Et af mange mulige slips til skjorten - vi slår et slag for bedre hverdagsstil.

Du kan finde gode slips og et par butterflys på Axels hjemmeside

Giv ham noget at kigge på – og tænke over
Fotokunsten blomstrer for alvor, og den er som oftest let at tyde og nem at gå på opdagelse i. Kunstneren Andrew Moore har skudt dette herlige foto på Cuba, der oser af stemning – og en anelse stilstand. Betragt fotoet som en påmindelse om, at der er mere at lave end at fordrive tiden i hver sin stol, når man er en duo.

Tid til eftertanke. Stemningsfuld fotokunst.

Du kan få hjælp til informationer på det danske galleri MOLAs hjemmeside

Send ham ud med en ven
Mænd og kød passer som fod i hose, og skulle du have lejlighed for at sende ham til Østerbro, så er Morten Bech Køsters restaurant No 1 stedet, hvor han og en ven (okay, du kan også snuppe vennens plads og selv tage med), kan nyde en Gastro-burger. Forvent lækkerier fra bunden af bollen til toppen af bollen – herunder foie gras, trøffelfritter og en garanti for mæthed. Serveres om fredagen.

Gastroburger - med foie gras i bøffen og trøffel pommes ved siden af.

Yderligere information finder du på Restaurant No 1’s hjemmeside

Knyt ham tættere
Mænd og smykker – den dialog deler vandende, og personligt er jeg ikke til at overpynte mig selv med ringe, halskæder, armbånd og knaphulsnåle – i hvert fald ikke på samme tid. Til gengæld er jeg glad for Strings armbåndende, som Camilla Lehn står bag. Hun knytter dem selv, du kan selv vælge farver og kombinationer, og så findes de ikke i en million eksemplarer. Endnu.

Sort, maskulint og knyttet af en dansk kvinde. Strings er godt bud på et herresmykke.

Yderligere information finder du på Strings hjemmeside

Manchetknapper – ikke et smykke, men et must
Enhver mand bør have mindst et sæt manchetknapper, og det skal ikke kun luftes ved festlige lejligheder. Brug til dem hverdag, og hold dig til det enkle. Der findes et hav af varianter og materialer, og priserne begynder ved 200 kroner og fortsætter op til prisen på en fin familiebil. Uanset hvad er det en fiks detalje, hvis du har et sæt “knapper” med dine initialer i – eller dine børns. Muligheder er enorme.

De er vist mange gange på bloggen - og båret endnu flere gange...

Yderligere information? Prøv med en søgning på google eller et besøg hos din lokale guldsmed.

Skål som og med levemand numéro un
Mænd og Cognac passer fint sammen – rigtig fint endda. Og det bliver faktisk finere – og endda royalt – hvis du kan få fingre i et eksemplar af Sélection Royale du Prince Consort de Danmark. En eksklusiv cognac, som H.K.H Prinsgemalen har været med til at forme – eller sammensætte om du vil.

H.K.H. Prins Henriks egen blend kan blive din - eller fars.

Yderligere information finder du hos Juuls Vinhandel, der har sagen på lager.

Elektronisk maskine til at forevige livets stunder
Eller lad os bare kalde det et kamera. Designfrækkerten her er fra Fujifilm og hedder X100. Nostalgien fra gamle dage i form af kvalitetsmaterialer, design og robusthed er fyldt ud med højteknologi, der skulle kunne stille selv den mest kræsne fotografs lyster. Jeg er solgt på designet – og håber på at kunne teste sagen inden længe. Anmeldelserne lover i hvert fald godt.

Design anno gamle dage - men teknik fra nutiden. Fujifilm X100 er navnet.

Yderligere information finder du hos Fujifilm Danmark

En drikbar investering
Når nu I står ved hinandens side – altså Side By Side – så kunne det måske være noget med en Champagneinvestering? Dom Pérignong har lanceret en fornem og svært tung trææske med to årgangschampagner i. Der er tale om Dom Pérignon 1996 og Dom Pérignon Oenotheque 1996. Sidstnævnte kan du købe separate, mens førstnævnte ikke længere sælges som solo (du kan dog være heldig at finde den hos en vinhandler, der har den på lager). Eneste problem er, om man(d) skal gemme den og lade den stige i pris eller nyde den på en helt særlig dag.

Så er der walk-in-closet relationer hos Dom Pérignon - der medfølger desuden dustbag til side-by-side sagen.

Yderligere information finder du på Moët Hennessy Danmark

Og husk, at det er i orden at give sig selv – som mand – en gave på Fars dag.

You may also like

10 comments

Kim 2. juni 2011 - 09:45

Fint indslag på TV2, og jeg var vild med, hvor meget Linde Werdelin uret blev flashet 🙂
FEDT FEDT ur…..

Reply
Nicolai Klingenberg 2. juni 2011 - 11:09

Tak for det Kim – og ja, uret fejler ikke spor!

Reply
Kristian Brask Thomsen 2. juni 2011 - 11:41

Thumbs up mon frère.

Reply
Claes 2. juni 2011 - 11:46

Godt gået. Dejligt indslag – turnede tilfældigvis ind. 😉

Reply
Steffen 2. juni 2011 - 20:22

Jeg er lidt varm på Fuji X100

Reply
Martin Kaufmann 3. juni 2011 - 08:31

Godt indslag og rigtig fine gaver 🙂

Reply
Klingenberg 3. juni 2011 - 12:48

@Steffen: Også her – skal dog live opleve den i levende live. 🙂
@Martin: Tak for ordene! 🙂

Reply
mads 6. juni 2011 - 21:39

Hey Klingenberg

Jeg er blevet lidt forelsket i den skjorte du har på da du bliver interviewet i TV2, den blå som ligner noget ralph lauren, kan du ikke smide lidt detaljer om den ?

Reply
Nicolai Klingenberg 7. juni 2011 - 11:30

Det kan du tro, Mads. Det er en Ralph Lauren – men jeg kan ikke lige huske modelnavnet. Den er en slim fit, og jeg fandt den hos Kaufmann for noget tid siden – på nettet har de den stadig i hvid, hvis det var noget? Se her: http://kaufmann.dk/page1299.aspx?recordid1299=0757410121

Reply
flemming ulrich 9. juni 2011 - 13:20

Kære Nicolai, du reklamerer for Moleskines danske hjemmeside, er du sikker på de stadig eksisterer?

Jeg spørger fordi jeg har placeret en ordre hos dem, men har stadig ikke modtaget varen, og de svarer heller ikke på mine skriftlige henvendelser, og hvis man drister sig til at kontakte dem telefonisk, så får man blot beskeden ”Det er Michael, læg en besked”.

Mvh Flemming

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.