Home Living He’s got the whole world on your wall

He’s got the whole world on your wall

by Nicolai Klingenberg

Kan du huske fascinationen for verdenskort. Og atlas? Det er meget muligt, det ligger nogle år tilbage, og at den gængse vare er “so two decades ago”, men så mødte jeg Hr. Pedersen. Han har skabt en verdensnyhed. Bogstaveligt talt.

En ven skrev til mig – Klingenberg, du skal se nærmere på Kenneths sager. De er alle tiders. Omtrent således lød en mail, og jeg fulgte fluks det medfølgende link. Sitet, jeg endte på, hedder Worldwall.dk, og her blev jeg sådan set ganske nysgerrig.

Mock-up af sagerne - men de findes i virkeligheden.

Et verdenskort i nye klæder – og med den moderne teknologi som skaber. En laser drøner rundt på et stykke plexiglas og dernæst har man et verdenskort som få.

Den lille verison kan stå i et vindue eller på en komode. Eller noget tredje. Og foden følger med.

Kenneth Pedersen slog vejen forbi hjemmematriklen for at vise kortet i ”live form”. Endnu bedre end fotos, men noget nær umuligt at fotografere. Jeg snuppede et par fotos, som jeg håber giver en fornemmelse af løjerne.

Close up af en del af verden.

Worldwall er navnet på kortene, men Pedersen har allerede skabt flere produkter til porteføljen. For eksempel kan du bestille et Europa, et givent land eller din by som ”brikker”, der kan sættes op på væggen. Et puslespil som Mr. Worldwall i øvrigt klarer for dig. En sådan løsning koster dog noget mere end verdenskortet, som findes i to størrelser: 60 x 40 centimer til 699 kroner og 84 x 60 centimeter til 1.199 kroner.

Her skulle farverne gerne stå tydligere frem - og sagen må gerne ligge således, om man lyster.

Er du alt andet end tosset med den grønne farve, skal du vide, at der findes et hav af farver at vælge i mellem. Men det kan du se mere til på Worldwalls hjemmeside.

Til dig der ikke er så glad for grøn...

Tak til Kenneth for fremvisning af den grønne showpiece – alt godt og krydsede fingre herfra.

PS: Fascinationen for “verden” stammer i Kenneths tilfælde fra flere backpacker ture rundt omkring i verden – han har blandt andet været i Kina og New Zealand samt 20 andre steder. Sådan cirka. Og han er ikke færdig med at rejse.

You may also like

2 comments

Søren A. 19. august 2011 - 19:22

Super fedt produkt som kommer til at se godt ud på kontoret…

Reply
Dennis 21. august 2011 - 06:49

Det ser sgu rigtig lækkert ud 🙂 Kunne være man skulle anskaffe sig det.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk