Home PindemadderBobler Vind billetter for 5.970 kroner til Bubbles Club

Vind billetter for 5.970 kroner til Bubbles Club

by Nicolai Klingenberg

Den er god nok – du kan komme med til premieren på landets første og vel nok største Champagnefest i weekenden fredag den 30. september til lørdag den 1. oktober. Men det handler om mere om bobler – det handler om en gennemført fest, sublim service, nydelig ekvipering og det gode liv fra start til slut.

Perlende, kølig og et væsentligt omdrejningspunkt hos Bubbles Club.

Har du glemt, hvad det hele handler om, så kig på det første skriv, jeg bragte om Bubbles Club her.

Det er som oftest ikke særlig morsomt at tage til fest selv, så derfor er der tre heldige vindere, der kan tage en ven eller lignende med sig – og det er op til jer, om I vil med om fredagen eller lørdagen. Er du i tvivl om, hvilken en af dagene, du er mest til`? Så kig forbi Bubble Clubs hjemmeside her.

Og nu med logo...

Det lyder da bare alle tiders – men hvad nu?
Vil du vinde? Så er det ligetil – du sender blot et foto af en sag, du vil have på til festen. Det kan være alt fra en kjole til sko, butterfly, slips, taske eller et ur. Det er dig frit for, men lad dig inspirere af det eviggyldige “motto”: Dress to impress.

Et eksempel kunne se således ud...

Du sender dit foto til nk@my-pleasure.dk – og det skal være senest søndag den 18. september. Det vil være arrangørerne, der vælger vinderne ud fra de indsendte fotos. Så er det på plads.

Så er der stemning og fest. Og Champagne såklart.

Jeg håber, at du vil deltage – og at du vinder. Og at vi måske ses. I øvrigt må du gerne anbefale dagens indlæg – jo flere, der ser det, jo flere skulle der gerne komme. Og du kan i øvrigt med rette invitere dine forretningsforbindelser med, hvis du vil give dem en oplevelse, der ikke hænger på træerne. I øvrigt kan du også overnatte på hotellet til særpris, men det er en helt anden historie…

You may also like

4 comments

Rasmus Vangby 18. august 2011 - 09:28

Er der noget nyt omkring menu-kortet?

Jeg ville meget gerne høre nærmere omkring diverse priser på champagne!

Mvh.

Reply
Anonym 18. august 2011 - 10:55

Har netop ladet mig fortælle, at kortet kommer til offentlig skue 14 dage før arrangementet. 🙂 Det vender jeg retur med her på siden.

Reply
Anonym 18. august 2011 - 12:02

Vangby – du (og andre) kan skrive direkte til arrangøren omkring barkort med mere på bp@bubblesclub.info

Reply
Lailamp 19. august 2011 - 10:20

Hold nu kæft en fed præmie 🙂 og en super intersant måde at melde sig til på istedet for altid at skulle tagge sig på et billede 🙂 Jeg er med på ideen og skal lige finde mit “dress” God weekend til alle

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk