Home Bobler Vind billetter for 5.970 kroner til Bubbles Club

Vind billetter for 5.970 kroner til Bubbles Club

written by Nicolai Klingenberg 18. august 2011
Pin It

Den er god nok – du kan komme med til premieren på landets første og vel nok største Champagnefest i weekenden fredag den 30. september til lørdag den 1. oktober. Men det handler om mere om bobler – det handler om en gennemført fest, sublim service, nydelig ekvipering og det gode liv fra start til slut.

Perlende, kølig og et væsentligt omdrejningspunkt hos Bubbles Club.

Har du glemt, hvad det hele handler om, så kig på det første skriv, jeg bragte om Bubbles Club her.

Det er som oftest ikke særlig morsomt at tage til fest selv, så derfor er der tre heldige vindere, der kan tage en ven eller lignende med sig – og det er op til jer, om I vil med om fredagen eller lørdagen. Er du i tvivl om, hvilken en af dagene, du er mest til`? Så kig forbi Bubble Clubs hjemmeside her.

Og nu med logo...

Det lyder da bare alle tiders – men hvad nu?
Vil du vinde? Så er det ligetil – du sender blot et foto af en sag, du vil have på til festen. Det kan være alt fra en kjole til sko, butterfly, slips, taske eller et ur. Det er dig frit for, men lad dig inspirere af det eviggyldige “motto”: Dress to impress.

Et eksempel kunne se således ud...

Du sender dit foto til nk@my-pleasure.dk – og det skal være senest søndag den 18. september. Det vil være arrangørerne, der vælger vinderne ud fra de indsendte fotos. Så er det på plads.

Så er der stemning og fest. Og Champagne såklart.

Jeg håber, at du vil deltage – og at du vinder. Og at vi måske ses. I øvrigt må du gerne anbefale dagens indlæg – jo flere, der ser det, jo flere skulle der gerne komme. Og du kan i øvrigt med rette invitere dine forretningsforbindelser med, hvis du vil give dem en oplevelse, der ikke hænger på træerne. I øvrigt kan du også overnatte på hotellet til særpris, men det er en helt anden historie…

Pin It

You may also like