Home EkviperingGrej & grooming Julegaver til mænd del II

Julegaver til mænd del II

by Nicolai Klingenberg

Bliver du “punket” for endnu ikke at have leveret en liste med ønsker til den 24. december? Ro på – i dag får du de sidste bud på, hvad der er værd at ønske sig. Der er selvsagt meget mere at komme efter – og dine idéer har jeg gjort plads til i kommentarfeltet. Og ja – du må gerne linke “ud”.

Vi lægger ud med et stykke læder...

Tidløst design og såre simpelt? Det er devisen hos Clean Everything. Firmaets pung består af ét stykke læder, der holdes sammen af én knap – ingen syninger eller lignende. Der er plads til kreditkort, større mønter og visitkort.

... med plads til det meste.

Læderet loves at blive elegant patineret med tiden, og den tror jeg gerne på. Der er tale om en limiteret produktion på 199 eksemplarer – og læderet er 2,4 millimeter tykt. Den fås online og fragtfri på Cleans Everythings hjemmeside.

Skal du finde på noget, der ikke koster al verden? Men som varer forholdsis længe? Godt. En trøffelolie kan boppe alt fra en pizza til biksemad op til nye højder. Fås i en velassorteret gourmetbiks nær dig eller den glade giver.

Trøffel i olieform.

Er du løbet tør for hyldeplads? Nuvel – der findes elegante, eller i hvert faldt usynlige løsninger. Denne hylde er spottet hos Designdelicatessen.dk

Svævende bøger - nu på en væg nær dig.

Jeg var for nylig forbi en forholdsvis ny herretøjsbutik i Hørsholm – den hedder Tick og ligger på første sal i “centeret”. De sælger blandt andet tøj – og en Comme des Garcons cardigan skulle jeg blive glad for. Find Tick på Facebook her.

Comme de Cardigan.

Kan du huske, dengang man fik et gavekort til en cd? I dag er man ikke begrænset af kun at kunne købe musik med et gavekort – i hvert fald ikke til iTunes. Ønsk dig et gavekort til iTunes, og køb spil, programmer og anden underholdning. Kan blandt andet købes hos humac her

Gavekort til download. Fås i forskellige "størrelser".

Havde jeg ikke fundet min gamle kørehandsker i en vinterjakke fra sidste år, var jeg røget direkte på de her frækkerter i læder. Du kan finde dem online hos Axel.dk her.

Afsted med dig...

Ordspil kan være sjove – og særligt når du udformes som produkter. Gordon & Andreas a.k.a. Salt- og peberbøsserne, er designet af Troels Øder Hansen og HuskMitNavn. Fås med og uden malet lædervest hos Norman-Copenhagen.

Salt 'n' Pepa going gay.

En læser fra Århus-egnen gjorde mig opmærksom på en ungersvend – vist nok den yngste butiksejer i Århus – som sælger et og andet til mænd. Blandt andet denne elegante laptoptaske i læder – og med læder indeni. Find den hos Butikharald.dk

Laptoptaske fra ungersvend i postnummer 8000

Fisk behøver ikke have noget med sushi at gøre – og fisk er nemme at have med at gøre. De skal ikke luftes og passer sådan set sig selv, mens du kan tage en kigger og lade tankerne svømme. Det lille akvarium er spottet her hos Bobbelbox.dk

Afstresning.

Kan et gavekort være hyggeligt? Ja – og særligt, hvis du er et madøre med hang til gode oplevelser. EatCard smider lidt ekstra på kortet, hvis du ønsker dig et gavekort, og det kan købes online hos EatCard.dk

Kortet kan ikke spises - men det kan give rabat på spiseoplevelser.

Har du en gavmild giver i omgangskredsen eller familien, som ikke vil himle over heftige ønsker? Så ønsk dig Hans J. Wegners Ox-Chair, som netop nu er på auktion hos Lauritz.com – følg linket her og få en glad giver til at byde.

Læderluksus.

Skulle du være bange for, at et af dine ønsker ikke når frem i tide, så vil jeg mene, at rigtig mænd også godt kan blive svært begejstrede for et “Jeg har købt denne her til dig, og den kommer med posten om ganske få dage”-kort. Som tak kan du jo så kvittere med en impulsiv gave, som ikke skal pakkes ind, men ud, hvis du forstår…

Smid endelig en kommentar med en gaveidé til mænd herunder.

 

You may also like

6 comments

Mai 15. december 2011 - 23:29

Nu hvor gaven til kæresten ikke er købt, er det da meget rart at kigge ned over denne liste med kendte og ukendte produkter. Usynlig hylde her kommer jeg 😉

Reply
Anonym 16. december 2011 - 07:14

Ha-ha! Perfekt. Held og lykke med hylden – eller hvad det nu bliver.

Reply
Anonym 16. december 2011 - 07:14

Ha-ha! Perfekt. Held og lykke med hylden – eller hvad det nu bliver.

Reply
Lise 16. december 2011 - 10:56

Det akvarium er godt nok lækkert, det passer vist lige på mit skrivebord 😉

Reply
Anonym 16. december 2011 - 13:03

Skrivebordet, badeværelset eller køkkenet er gode bud. 🙂

Reply
Lise 16. december 2011 - 10:56

Det akvarium er godt nok lækkert, det passer vist lige på mit skrivebord 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk