Home Living Læserrabat på møbler fra Norr11

Læserrabat på møbler fra Norr11

by Nicolai Klingenberg

Det kan være nok så herligt at erhverve sig et nyt møbel, men det hele kan blive lidt festligere, når der gives et nedslag i prisen. Du holder måske ikke af at presse prisen eller bede om nedslag, så det skal du være fri for i dette tilfælde. Fra i dag og fremover får du nemlig et nedslag på 10 % på alt, hvad du måtte handle hos Norr11.

Nye møbler? Måske. Men i hvert fald med læserrabat.

Første bud på en herlig stol går under navnet Langue, og loungestolen er designet af to ungersvende Knut Bendik Humlevik og Rune Krøjgaard. De to fandt sammen som designduo under navnet KR i 2007, hvor de blandt andet har designet for Norr11. Yderligere info om stol og designduo findes her.

Langue

Selv samme duo har også slået stregerne og tænkt tankerne til Mammoth lænestolen, der fås i både “slim” og “fluffy”. Førstnævnte vinder over fluffy i min bog. Flere detaljer om stolen fås her.

Mammoth

Pipe Four eller blot P4 ville udmærke sig ganske fint i mit ene stuehjørne. Pendlerne er skabt med LED-lys, som mig bekendt tillader en nærmest overflødiggørelse af en slukning af lamperne, da energiforbruget er særdeles lavt. Fås i flere farver – og er i øvrigt også designet af Knut og Rune. Mere info? Det finder du her.

Pipe Four

Ovenstående er et par af mine favoritter, men du kan meget muligt være uenig. Din læserrabat gælder på hele sortimentet, og måske de nye havemøbler kunne være noget, der falder i din smag. Du finder det komplette udbud af varer på Norr11’s hjemmeside her, hvor du også kan læse om, hvordan firmaer får mindst lige så gode priser…

Inspiration til køkkenet? Så gerne.

Således udløses din læserrabat
Alt, hvad du skal gøre, er, at skrive “My-Pleasure.dk” i felt nummer 4 (kaldet Indløs tilgodehavende), når du handler, og dernæst bliver rabatten fratrukket.

Og afslutningsvis til en sort stue.

Du skal være velkommen til at dele denne skrivelse, hvis du mener, at andre bør have glæde af samme fordel.

You may also like

2 comments

Anders 7. marts 2012 - 19:42

Hvordan opnår jeg de 10% når jeg handler på deres hjemmeside?

Reply
Anonym 7. marts 2012 - 19:44

Det skulle meget gerne foregå således:
Alt, hvad du skal gøre, er, at skrive “My-Pleasure.dk” i felt nummer 4 (kaldet Indløs tilgodehavende), når du handler, og dernæst bliver rabatten fratrukket.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk