Home Medier med mere Indlæg nummer 1000

Indlæg nummer 1000

by Nicolai Klingenberg

For cirka tre et halvt år siden, så My Pleasure dagens lys, og der er så sandlig sket noget siden. I dag læser du en milepæl i form af indlæg nummer 1.000 – og du kan blive lidt klogere på, hvordan det hele begyndte, og hvad der er sket gennem tiden. Men først og fremmest skal du have et stort tak, fordi du – som læser – gør det hele værd at skrive.

Således så det ud engang – jeg mener, det var version 2.0 engang i 2010…

Jeg havde læst et og andet om blogs, da jeg for små cirka fire år siden overvejede, om jeg skulle gå i sving med et eget medie. Jeg var på daværende tidspunkt chefredaktør på magasinet BE – et job, der ikke blot bød på rare kollegaer, men som også førte mig til talrige destinationer udenlands. Presseturene havde som oftest ét formål: At præsentere et produkt såsom en bil, et hotel eller en messe. Sådanne ture mangler sjældent noget – man spiser godt og bor endnu typisk ditto. Disse oplevelser har dog sjældent relevans for den endelig artikel, men jeg hvorfor lade gode oplevelser gå til spilde? Med det som udgangspunkt så My Pleasure dagens lys, og der blev skrevet et indlæg i ny og næ.

Som tiden gik skruede jeg ned for freelanceskriverne for andre medier. Priserne dalede, budgetterne blev mindre, og der skulle arbejdes flittigere på redaktionerne lød det. Jeg tænkte, at hvis de svenske flickor kunne høste millioner på deres blog, så kunne jeg fint tage mit til takke med det halve. Endda mindre.

Der blev tastet heftigere og heftigere på tastaturet og indlæggene blev hyppigere og hyppigere. Nye kategorier kom til, en Facebook side lige så, et par medieomtaler blev til TV-optrædener og like-knappen blev en succes.

Torsdag den 16. september 2010 løb det første My Pleasure event af stablen. Omend sablen ikke blev svunget, så var der tale om en champagnesmagning på Nimb – gode pindemadder, livemusik og højt humør udgjorde aftenen. Hvis du ikke var med eller ikke har set indlægget om den første champagnesmagning, så ligger den her <—

Og hvad kunne fremtiden så bringe? En masse. Uden tvivl. Hvem ved om en webshop ser dagens lys? Eller om nogen vil lave et samarbejde på en omgang ekvipering til mænd.

Indbakken vidner ofte om læsernes engagement – idéer, forespørgsler, ris og ros dumper ind i en lind strøm, og når konkurrencerne offentliggøres modtager jeg billeder i en lind strøm. Der bliver tippet om artikler, spurgt ind til meninger om urkøb, og der sendes billeder af nyerhvervelser – ofte også af ting, der er skrevet om her på siden.

Jeg driver My Pleasure, fordi jeg ikke kan lade være – for hvert indlæg, jeg skriver, bliver jeg klogere på et og andet. Jeg møder spændende mennesker, oplever spændende destinationer, og så får jeg afløb for en uhelbredelig skrivekløe og en passion for at formidle det gode liv – i øjenhøjde. Jeg har ingen planer om at stoppe – tværtimod. Og når nu andre medier har vist interesse for de skrevne sager, og når mediebureauerne så småt er begyndt at ringe, så ved jeg, at jeg har fat i noget af det rigtige.

Slutteligt skal der – i bedste takketale stil – lyde et stort tak til annoncører, samarbejdspartnere, gæsteskribenter, back-end gutterne fra Århus og verdens bedste læsere.

Postscriptum: Skulle du ligge inde med idéer eller anden feedback, er jeg nem at nå på e-mailen nk@my-pleasure.dk – du må i øvrigt gerne skrive, hvor længe, du har læst med, hvor du faldt over My Pleasure, om skriverierne har givet dig nyerhvervelser eller gode middage og så fremdeles.

 

Vil du have mere? Så finder du My-Pleasure på Facebook her <—

 

You may also like

9 comments

Dorte Lytje 14. august 2012 - 23:15

Tillykke! Det er SÅ godt gået! Open the champagne!

Reply
nicolaiklingenberg 15. august 2012 - 10:17

Mange tak, Dorte. Jeg kan ikke afvise, at der skal nydes lidt…

Reply
Asta Hoffmann 15. august 2012 - 13:34

1000 gange tillykke !!! Cheers <3

Reply
nicolaiklingenberg 15. august 2012 - 21:48

Tak tak. 🙂

Reply
asta 15. august 2012 - 13:37

1000 gange tillykke !!! Cheers <3

Reply
John 15. august 2012 - 14:30

Mange gange tillykke Nicolai! Hvordan ser besøgtallene egentlig ud? 🙂

Reply
nicolaiklingenberg 15. august 2012 - 21:47

Gode tak. 🙂 Og tak for ordene.

Reply
Winetrader 17. august 2012 - 14:29

Tillykke min ven, stor respekt for det du har bygget op !!!

Reply
nicolaiklingenberg 28. august 2012 - 10:44

Tak Lars! Du var jo en af de første, der blev omtalt… 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk