Home Pindemadder Københavns Lufthavn har fået en pop-up restaurant – CPH Nordic Dining

Københavns Lufthavn har fået en pop-up restaurant – CPH Nordic Dining

by Nicolai Klingenberg

Skal du ud at rejse ultimo august? Og skal du rejse fra Kastrup? Så vil jeg mene, at du skal tjekke ind før tid. Der er nemlig lækkerier på menuen i Københavns Lufthavn helt frem til den 30. september, hvor fire danske madguruer vil tilberede et og andet med omdrejningspunkt i Norden. Det foregår i en pop-up restaurant – straks efter Taxfree området…

Thomas Rode – Køkkenchef hos Kong Hans, og nu “gæstekok i CPH Nordic Dining. Hvad det er for noget, kan du læse i dagens skrivelse.

Det spiselige ramasjang strækker sig over fire uger, hvor de fire kokke – Thomas Rode, Jakob De Neergaard, Adam Aamann og Timm Vladimir – har hver sin uge i restaurant CPH Nordic Dining. Der vil blive tale om fire forskellige tasting menuer, og den unge kokkekalv Timm Vladimir skulle i øvrigt være svært stolt af det tilbud, han har fået, lyder det i en presseskrivelse.

Timm Vladimir vandt i 2011 Masterchef – og er nu at finde i Københavns Lufthavn. I hvert fald i en uge…

Terminaltiltaget finder sted i forbindelse med madfestivalen Copenhagen Cooking, men der tyvstartes et par dage inden i lufthavnen. Den nordiske mad er i fokus verden over, og det er mere normalen end undtagelsen, at gæsterne på for eksempel Noma kommer langvejsfra. Med fly. Dermed er lufthavnen et oplagt sted at begynde eventyret som tilrejsende – eller at få den sidste bid “nordisk”, inden turen går hjem eller på ferie.

Således vil pop-up restauranten omtrent se ud

Udover restauranten CPH Nordic Dining vil du også kunne sætte tænderne i nordiske sandwich hos Foodmarket, nordiske feinschmecker hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset med flere.  De officielle tasting menuer vil koste 239 kroner, og således skulle den nordiske sult være stillet inden afgang. Rejser du tidligt? Ingen problemer! Fra klokken 06.00 til 10.00 sælger CPH Nordic Dining nordisk inspireret morgenmad – i en stor og lille udgave. Forvent lækkerier som  kold-røget Østersø laks, røget rensdyr, stenalderbrød og smør, müseost, multebær syltetøj og hirsegrød med dansk honning, og som prikken over i’et er der blandt andet dækket op med Royal Copenhagen porcelæn og Georg Jensen bestik.

Adam Aamann står bag frokostrestaurant Aamanns på Østerbro i København. I foråret 2012 åbnede han sin første internationale restaurant Aamann/Copenhagen i New York for at introducere amerikanerne for smørrebrød og dansk madkultur.

Skulle jeg befinde mig i lufthavnen i perioden, skal jeg hellere end gerne sætte tænder i “noget nordisk” – alternativt skal du være velkommen til at sende et par ord, hvis du gør det samme.
Afslutningsvis en opdatering på hvem og hvornår:
Uge 35: Thomas Rode.
Uge 36: Timm Vlademir.
Uge 37: Timm Vlademir
Uge 38: Jakob De Neergard
Uge 39: Adam Aamann

Jakob De Neergaard er at finde i lufthavnen i uge 38

Er du glad for mad? Og skriverier om pindemadder? Så læs mange flere her <—

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk