Home Rejser Skærgården – set fra oven og fra vandflyver

Skærgården – set fra oven og fra vandflyver

by Nicolai Klingenberg

En kendt Peter Belli hymne lyder “Har du nogensinde set Købehavn fra en DC9?” – og det kan der være noget om. Men har du nogensinde set den stockholmske skærgård fra en vandflyver? Hvis ikke bør du kigge med i dagens video – synet er nemlig mindst lige så smukt som Hafnia. Hafnia? Det er det latinske ord for København, men lad os lette med det samme.

Med redningsvest – og en anelse spænding i maven…

Det er muligt, at min svenske pilotven med medflyvende co-pilot kan deres kram qua den enes fortid som jagerpilot, men det ændrer ikke på, at jeg var en lille smule spændt – og måske en anelse nervøs. Man føler sig lidt på herrens mark – eller himmel – når man sidder i et lille fly, der måske ikke virker voldsomt sikkert. Men jeg var i den grad i gode hænder, og turen matchede udsigten og oplevelsen: Simpelthen sublimt. Spænd selen, gør dig klar til take-off, en smuk udsigt og en heftig landing…

Skærgården består af mere end 30.000 små øer, og selvom infrastrukturen til vands er ganske fortrinlig, så sparede vi et par timer ved at tage turen i direkte fugleflugt.

Når man ser det hele lidt fra oven, bliver det ikke bare smukkere, men man fatter også, hvor enorm skærgården er.

Knapper har det med at fascinere det mandlige køn…

Det kunne være fristende at trykke lidt på et og andet, men jeg lod det blive ved tanken.

20 minutters flyvning senere, anes målet på venstre side.

Sandhamn anes…

Tak til TG for herlig tur!

En reportage fra den herlige yacht følger inden længe – indtil da kan du læse om andre herlige rejser på My-Pleasure her <—

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk