Home EkviperingGrej & grooming LeatherProjects og My Pleasure præsenterer årets julegaver til mænd

LeatherProjects og My Pleasure præsenterer årets julegaver til mænd

by Nicolai Klingenberg

Du ønsker dig noget mere eller mindre unikt til jul? Det forstår jeg godt. Og du er glad for ting, der er af god kvalitet. Alle tiders. Jeg har – sammen med Jeppe fra LeatherProjects – kreeret et par gaveidéer, som jeg håber, du vil smide på din ønskeseddel. Og som jeg håber, du vil blive overordentlig glad for, hvis du vel at mærke får en af sagerne.

Kom du bare nærmere – en af årets gaver kunne meget vel vente her.

Som du måske husker, var der for noget tid siden ti limiteret punge skråstreg kortholdere til salg. De forsvandt overordentlig hurtigt. Denne gang er prisen sat ned – til gengæld er varerne ikke nummererede. Men den karakteristiske My Pleasure butterfly er stadig til stede. Det omhandler en elegant kortholder, der er udført i det lækreste læder. Og som er lavet i hånden. I Kongeriget Danmark.

Der er to varianter i spil – en med og en uden pengeklips. Vi begynder med den, der har “klips”. To slidser til kort på forsiden, som hvert kan rumme to kort. Et midterrum til flere kort, samt en bagside med pengeklip. Dertil et midterrum til flere kort eller kvitteringer.

Forsiden af sagen med pengklipsen bagpå. Mål: 11 x 7 cm. Pris: 550 kroner

Mål? 11 cm x 7 cm.

… med fyld. Mål: 11 x 7 cm. Pris: 550 kroner

Pris: 550 kroner

Den anden variant er stort set den samme – den er selvsagt en anelse fladere, men rummer samme mængde kort. Midterrummet kan bruges til sedler, kvitteringer eller kort.

Uden klips – brug midtersektion til visitkort, sedler eller kvitteringer. Mål: 11 x 7 cm. Pris: 450 kroner

Mål? 11 cm x 7 cm.

Bagsiden er “klipsfri”. Mål: 11 x 7 cm. Pris: 450 kroner

Pris: 450 kroner

De to modeller – side om side. Mål: 11 x 7 cm.

Nu med midterrum – og på højkant…


Ting nummer tre? Noget til at bære dine nøgler i. Igen i lækkert læder – en anelse lysere. Og med en forgyldt lås. En lille forstærkning i den fjerneste ende. Og har du en lille stop eller lykke i dit kamera, ja så kan du også koble krogen i den. Fiks? Ja. Patinering og endnu finere lokke med tiden? Ja. Mål: 30 cm lang -og 1,2 cm bred.

Til nøglerne, kameraet eller noget helt andet. Pris 275 kroner.

Pris: 275 kroner

Forgyldt krog – og diskret logo. Pris: 275 kroner

Og med nøglefyld..

En åbenbaring i læder

Det skal nævnes, at målene kan svinge med få millimeter, da alt laves i hånden.

Som en lille bonus, skal det oplyses, at der er én kortholder tilbage fra den første kollektion – ved statusopgørelsen viste det sig, at nummer 1 ikke er betalt, hvorfor den stadig er på lager. Her gælder først til mølle. Prisen er 800 kroner for nedenstående sag.

Der er en tilbage – den har nummer 1. Den koster 800 kroner, den er på lager, og er du kvik, kan du få initialer i for 50 kroner mere.

Du kan nå at få leveret sagerne inden jul – hvis du – eller den, der vælger at overraske dig med en af ovenstående gaveidéer, bestiller inden søndag den 16. december klokken 12. Alternativt kan du få den leveret efter jul, men det afhænger af, hvor kvik, du er på tasterne.

Du kan selvfølgelig også blot give dig selv en julegave – uanset hvordan og hvorledes, så bestiller du ovenstående lækkerier på e-mailen nk@my-pleasure.dk

 

Deler du indlægget, er du en knag – det er ikke altid nemt at finde julegaver til mænd…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk