Home EkviperingKluns Kom til Armani Collezioni event hos Kaufmann med My Pleasure fordele

Kom til Armani Collezioni event hos Kaufmann med My Pleasure fordele

by Nicolai Klingenberg

Armanis skrædder blev for noget tid siden inviteret til København. Hans navn er i øvrigt Walter Siciliano. Og han takkede ja til invitationen. Derfor vil han være at finde hos Kaufmann på Nygade 2 – også kendt som Strøget – mandag den 8. april og tirsdag den 9. april. Du er hermed inviteret – og endda med fordele.

Snapshot fra sidste besøg - nu er det tid igen

Snapshot fra sidste besøg – nu er det tid igen

Agendaen er simpel. Og god. Der skal nemlig måles op til habitter og blazere i Armanis sublime metervarer. Der bliver fokuseret på to pasformer, som begge hører til i Armanis øverste “lag”, lover butikschef Søren Helmer Jensen – det bliver modellerne Giorgio og Executive. Begge vil blive tilpasset dine personlige mål. Og ønsker. Ønskerne kunne for eksempel dække over din lyst til at skeje en anelse ud på forets farve, knapper, AMF stikninger, åbne knaphuller og lignende.

sdf

En Armani skjorte kunne blive din…

My Pleasure fordelene kommer vi heller ikke uden om. Alle, der bestiller et suit, får en Armani skjorte med, mens alle, der bestiller en blazer, får et Armani slips med. Du skal sådan set bare nævne, at du har hørt om fordelen på My-Pleasure.dk. Er du allerede klar, så kan du booke tid – og nævne tilbuddet – ved at kontakte Kaufmann på armani@kaufmann.dk eller på telefon 3313 6165.

Der noteres personlige ønsker...

Der noteres personlige ønsker…

Hvordan det gik sidste gang, kan du se herunder

Armani skrædder besøger KAUFMANN from KAUFMANN on Vimeo.


Kort fortalt

*
Armanis skrædder, Walter Siciliano, besøger igen Kaufmann på Strøget – denne gang den mandag den 8. april og tirsdag den 9. april.
*
Du har mulighed for at få lavet habitter, blazere og bukser efter dine personlige mål og ønsker.
*
Der er mere end 200 flotte metervarer at vælge ud fra, og du kan fuldende dit valg med specialfoer, knapper og navnelabel.
*
Du bliver naturligvis vejledt – og målt – af skrædderen undervejs.
*
Tilmeld dig på armani@kaufmann.dk eller ring på tlf. 3313 6165.
*
Nævner du “My-Pleasure.dk” til eventen eller ved bestilling, får en Armani skjorte gratis med, når du bestiller et suit og et Armani slips, når du bestiller en blazer.

 

Tosset med skriverier om ekvipering? Find mange flere her

 

 

You may also like

3 comments

Jimmy Poulsen 17. marts 2013 - 22:20

Og her kan man se, og læse om hvordan resultatet blev, en af de sidste gange “skrædderen” var i Danmark.
http://stiljournalen.blogspot.dk/2010/11/malkonfektion-fra-armani-finale.html

Skrædderi er det ikke.

/Jimmy

Reply
Søren Helmer Jensen 18. marts 2013 - 08:26

Hej Jimmy,

jeg kan se på dine indløg i Stiljournalen at du ikke er så begejstret for målkonfektion. Det ville jeg heller ikke være hvis jeg havde råd til at gå til en skrædder og få mine suits lavet efter mål. Men det er jo selvfølgelig individuelt. Jeg kan se på den artikel du henviser til at du ikke er specielt tilfreds med målkonfektion og hvor spørger hvorfor man overhovedet skal gøre det.

Du skriver at skrædderi er det ikke. Og nej det er der heller ikke nogen der påstår!

I så fald har de fat i noget forkert. Målkonfektion eller Made To Measure går i alt i sin enkelthed ud på at få taget mål ud fra en eksisterende platform. Der kan rettes på alt – højt bryst, hængende skulder, nakkefold, grosserben og så videre. Så habitten vil komme til at sidde markant bedre end en almindelig stangvare. Det er uomtvisteligt!

Du har i 2010 fået lavet dig en Made To Measure habit hos Bindesbøl – hvor du siger du er utilfreds med ærmerne. Og ja – de sidder sgu ikke pænt. Der er nok begået en fejl i opmålingen. Men det fik du da forhåbentlig rettet? Det er ikke til at sige hvor det er gået galt, men det kan jo ske – også hos en “rigtig” skrædder. 🙂

Jeg kan konstatere at alle de kunder vi har haft igennem de seneste år alle har været særdeles tilfredse. Alle de habitter og blazere der er gået igennem systemet har siddet lige i skabet! Så mon ikke du har været uheldig.

Og så ellers en god dag til dig. 🙂

Søren

Reply
Jimmy Poulsen 18. marts 2013 - 09:34

Hej Søren,
Jeg må desværre skuffe dig.
Jeg har ikke fået lavet en made to measure habit hos Bindesbøl i 2010, hvem kunden er ved jeg ikke, men det er ikke mig, og jeg kunne heller aldrig drømme om at bruge mine penge på det.

Stiljournalen er heller ikke mit værk, jeg er blot interesseret læser, og elsker godt herretøj og klassisk stil.

Jeg er glad for at høre at jeres kunder er glade for MTM eventet, det er da dejligt, glade kunder er jo det vi alle lever af. Det som jeg ikke forstår, er hvorfor man vil betale 10-12K for en MTM habit når man kan få rigtigt skrædderi fra 16-17K i Danmark. Det mener jeg ærligt talt er en langt bedre investering, men så står der jo ikke Armani i ærmet.

Når alt kommer til alt, så har kunden altid ret, og hvis jeres er glade, så er der ikke mere at sige til det. Hver sin smag, personligt går jeg op i pasform og kvalitet, ikke hvad mærke der er tale om….
God dag til dig også :o)
/Jimmy

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk