Home Kluns Kom til Armani Collezioni event hos Kaufmann med My Pleasure fordele

Kom til Armani Collezioni event hos Kaufmann med My Pleasure fordele

written by Nicolai Klingenberg 17. marts 2013
Pin It

Armanis skrædder blev for noget tid siden inviteret til København. Hans navn er i øvrigt Walter Siciliano. Og han takkede ja til invitationen. Derfor vil han være at finde hos Kaufmann på Nygade 2 – også kendt som Strøget – mandag den 8. april og tirsdag den 9. april. Du er hermed inviteret – og endda med fordele.

Snapshot fra sidste besøg - nu er det tid igen

Snapshot fra sidste besøg – nu er det tid igen

Agendaen er simpel. Og god. Der skal nemlig måles op til habitter og blazere i Armanis sublime metervarer. Der bliver fokuseret på to pasformer, som begge hører til i Armanis øverste “lag”, lover butikschef Søren Helmer Jensen – det bliver modellerne Giorgio og Executive. Begge vil blive tilpasset dine personlige mål. Og ønsker. Ønskerne kunne for eksempel dække over din lyst til at skeje en anelse ud på forets farve, knapper, AMF stikninger, åbne knaphuller og lignende.

sdf

En Armani skjorte kunne blive din…

My Pleasure fordelene kommer vi heller ikke uden om. Alle, der bestiller et suit, får en Armani skjorte med, mens alle, der bestiller en blazer, får et Armani slips med. Du skal sådan set bare nævne, at du har hørt om fordelen på My-Pleasure.dk. Er du allerede klar, så kan du booke tid – og nævne tilbuddet – ved at kontakte Kaufmann på armani@kaufmann.dk eller på telefon 3313 6165.

Der noteres personlige ønsker...

Der noteres personlige ønsker…

Hvordan det gik sidste gang, kan du se herunder

Armani skrædder besøger KAUFMANN from KAUFMANN on Vimeo.


Kort fortalt

*
Armanis skrædder, Walter Siciliano, besøger igen Kaufmann på Strøget – denne gang den mandag den 8. april og tirsdag den 9. april.
*
Du har mulighed for at få lavet habitter, blazere og bukser efter dine personlige mål og ønsker.
*
Der er mere end 200 flotte metervarer at vælge ud fra, og du kan fuldende dit valg med specialfoer, knapper og navnelabel.
*
Du bliver naturligvis vejledt – og målt – af skrædderen undervejs.
*
Tilmeld dig på armani@kaufmann.dk eller ring på tlf. 3313 6165.
*
Nævner du “My-Pleasure.dk” til eventen eller ved bestilling, får en Armani skjorte gratis med, når du bestiller et suit og et Armani slips, når du bestiller en blazer.

 

Tosset med skriverier om ekvipering? Find mange flere her

 

 

Pin It

You may also like