Home EkviperingKluns S.T. Valentin længe leve – og nu med 100 sorte jeans

S.T. Valentin længe leve – og nu med 100 sorte jeans

by Nicolai Klingenberg

Jeg var engang i Aarhus. Det var en alle tiders tur. Jeg fik spist og boet godt, men vigtigst af alt var vel nok talrige introduktioner og dertilførende venskaber. Omend disse er perifere, så har jeg haft stor glæde af at følge Steffen og Nikolaj, som driver det maskuline feel-good univers, S.T. Valentin. Jaså? Nemlig. De to gæve gutter har opbygget en succes, som blandt andet består af en fysisk forretning, et online univers samt såkaldte “collabs”.

Så for den. Nu bliver det klassisk i form af denim, men også ganske limiteret.

Så for den. Nu bliver det klassisk i form af denim, men også ganske limiteret.

Det er faktisk anden gang, at den dynamiske aarhusianer duo lancerer et såkaldt “A Gentleman’s Collab” – først var det med det danske outdoor- og regnafvisende brand, Rains, hvor en flot, flot weekendtaske så dagens lys og efterårets regndråber. Dengang – såvel som nu – handler det om at sende noget limiteret på markedet, som S.T. Valentin og det givne brand har udtænkt i fællesskab. Og nu – mine herrer – er vi kommet til lancering nummer to.

Det lover da drøngodt ud, hvis du spørger mig

Det lover da drøngodt ud, hvis du spørger mig

Denne gang skal vi sådan cirka stik syd for Aarhus og et stykke mod vest, for at finde Amsterdam – det er nemlig her, vi finder denimbrandet K.O.I., som står for Kings of Indigo, og denne virksomhed begår sig i denim og bukser af selv samme. Samarbejdet er limiteret – sådan var det også sidst – og begrænser sig til et hundrede par sorte cowboybukser, hvor – hvis Steffen og Nikolaj selv skal sige det – kravene til pasform, slidstyrke og denim feeling er mindst lige så høje, som de altid er det hos K.O.I. Vi snupper en video.

Uanset hvor stor succesen måtte blive (jeg tror, den bliver stor), så vil der ikke blive produceret flere. Nogensinde. Garantien for dette skal blandt andet ses i, at de sorte benklæder vil blive nummeret. Ydermere vil de man bag på blærebuksen (ej at forveksle med en bangebuks) finde et læder-tag med trykket: Kings of Indigo – Denim Goods – S.T. Valentin – A Gentlemans Collab.

Og endnu mere "Se selv"

Og endnu mere “Se selv”

Se selv...

Se selv…

Reperations-kit

Reperations-kit

Skal der være denim, så lad der være….fest. Et så fint collab skal selvsagt fejres, og nu på lørdag – den 3. oktober – går det løs i Aarhus. Havde jeg været i nærheden, havde jeg glædet mig – og deltaget. Og ladet bilen stå. Jeg har dog andre gøremål i form af en fødselsdag, men det skal jeg ikke trætte dig med. I stedet vil jeg opfordre dig til at kigge for den herlige happening, hvis du er i området. Læs mere – og meld dig til her

Oplagt med en hvid T-shirt (eventuelt nyvasket)

Oplagt med en hvid T-shirt (eventuelt nyvasket)

Men hvad er der så ellers med den famøse og limiterede jean? Det skal jeg fortælle dig. Du får for eksempel også et specialdesignet repairkit med, som er lagt  ned i den K.O.I-stofpose, der også følger med i handlen. Måske vil det være interessant for dig at vide, at K.O.I blev stiftet for fem år siden af tre personligheder med en overordentlig stor hang – og passion – for denim. Fra dag 1 – og i selve stiftelsesprocessen – var det overordentligt vigtigt for denim-trioen, at holdbarhed, kvalitet og bæredygtighed var højeste prioritet, mens prisen blev holdt tilpas og sågar under priserne hos konkurrenterne, der måtte kunne levere den samme kvalitet. Hvad de 100 sorte kommer til at koste, fik jeg ikke noteret mig, men slå vejen forbi eventet, og bliv klogere.

Opsmøg - det kan jeg lide.

Opsmøg – det kan jeg lide.

Kør lynlås og knapper på My Pleasures Facebook-side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk