Home Grej & grooming Gillette The Best A Man Can Get – endnu en tur til New York på højaknt

Gillette The Best A Man Can Get – endnu en tur til New York på højaknt

written by Nicolai Klingenberg 1. september 2013
Pin It

Sidder du der og synes, at det kunne være alle tiders med en smuttur? Altså til New York? Herligt. Du så måske den sidste mulighed, hvor en kombination af et foto krydret med et særligt hashtag var din adgang til Gillette konkurrencen. Denne gang skal du være lidt mere krea og bruge videofunktionen på Instragram. Vælger du at deltage? Så krydser jeg fingre for, at du vinder.

Jamen er det ikke...? Jo. Det er mig.

Jamen er det ikke…? Jo. Det er mig. Foto: Martin Kaufmann

Det er ganske simpelt – du skal sådan set bare genskab en scene fra den klassiske reklamefilm ”œThe Best A Man Can Get”, upload klippet til Instagram, og så er du med i dysten om en rejse til New York. Og Gillette betaler gildet.

Du kan være dybt seriøs eller være kæk i din tolkning, men det vigtigste er, at du husker hashtagge filmen #gillettetbt, så den kan vindes. Hvis du er ferm til det tekniske, kan du lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen – du kan downloades det gratis på www.manmory.dk.

How to do

How to do

Du får lige originalen “Gillette The Best A Man Can Get” til inspiration lige her

Og så er det faktisk ikke særlig svært at genskabe en scene. Og det varer ikke meget mere end et par sekunder. Lur et eksempel lige her:

Hvis du er nysgerrig på, hvordan finalisterne så ud fra fotokonkurrencen, får du dem her.

Finalisterne

Finalisterne

Den rejse, du eventuelt måtte vinde, samt dette indlæg er sponseret af Gillette.

Følg My Pleasure på Facebook her

 

Pin It

You may also like