Home EkviperingGrej & grooming Gillette The Best A Man Can Get – endnu en tur til New York på højaknt

Gillette The Best A Man Can Get – endnu en tur til New York på højaknt

by Nicolai Klingenberg

Sidder du der og synes, at det kunne være alle tiders med en smuttur? Altså til New York? Herligt. Du så måske den sidste mulighed, hvor en kombination af et foto krydret med et særligt hashtag var din adgang til Gillette konkurrencen. Denne gang skal du være lidt mere krea og bruge videofunktionen på Instragram. Vælger du at deltage? Så krydser jeg fingre for, at du vinder.

Jamen er det ikke...? Jo. Det er mig.

Jamen er det ikke…? Jo. Det er mig. Foto: Martin Kaufmann

Det er ganske simpelt – du skal sådan set bare genskab en scene fra den klassiske reklamefilm ”œThe Best A Man Can Get”, upload klippet til Instagram, og så er du med i dysten om en rejse til New York. Og Gillette betaler gildet.

Du kan være dybt seriøs eller være kæk i din tolkning, men det vigtigste er, at du husker hashtagge filmen #gillettetbt, så den kan vindes. Hvis du er ferm til det tekniske, kan du lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen – du kan downloades det gratis på www.manmory.dk.

How to do

How to do

Du får lige originalen “Gillette The Best A Man Can Get” til inspiration lige her

Og så er det faktisk ikke særlig svært at genskabe en scene. Og det varer ikke meget mere end et par sekunder. Lur et eksempel lige her:

Hvis du er nysgerrig på, hvordan finalisterne så ud fra fotokonkurrencen, får du dem her.

Finalisterne

Finalisterne

Den rejse, du eventuelt måtte vinde, samt dette indlæg er sponseret af Gillette.

Følg My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk