Home EkviperingGrej & grooming Movember 2013 – bliv barberet, og nyd 23 års Zacapa Rom kvit og frit

Movember 2013 – bliv barberet, og nyd 23 års Zacapa Rom kvit og frit

by Nicolai Klingenberg

Hvis du har tid på fredag, så synes jeg, du skal begynde din aften på Toldboden. Fra klokken 21 til 23 bydes der ikke blot på byens bedste barbering, men også på et glas Zacacapa on the rocks. Anledningen? Et samarbejde mellem Movember og Gillette.

Så fik vi fakta på plads. Og det er nu på fredag

Så fik vi fakta på plads. Og det er nu på fredag

Det skal dog nævnes, at tilbuddet gælder for de første 100 gutter, der møder op. Carsten Feltman og Ruben Passer står for musikken, når Toldboden bliver omdannet til barbersalon for et par timer. Det herlige glas Zacapa rom on the rocks er også til de første 100 mandlige gæster – og der skænkes, uanset om du drikker dig mod til en tur i barberstolen, bliver i baren eller vil nyde drinken efter en tur under kniven.

Af med hele molevitten og lad "sneglen" stå i en måned.

Af med hele molevitten og lad “sneglen” stå i en måned. Her et skud fra sidste års event. Foto:Alexander Ørstrøm Bjødstrup

Gillette sender derudover de første 40 nybarberede mænd videre ud i natten med en Gillette Styler, som sikrer, at overskægget står skarpt resten af måneden. Der er også tænkt på de gæve tøser eller kvinder, som slæber en mand med til barbering og støtter ham i at gro et overskæg for Movember og mænds sundhed. Disse kan også se frem til at blive skænket en gratis drink.

Toldboden fokuserer på Movember og mænds sundhed på fredag. Og du er altså inviteret.

Toldboden fokuserer på Movember og mænds sundhed på fredag. Og du er altså inviteret.

Du er en knag, hvis du deler indlægget, så den gode sag bliver en succes.

På linket nedenfor finder du flere oplysninger og tilmelder dig

På linket nedenfor finder du flere oplysninger og tilmelder dig

Læs mere om og tilmeld dig aftenen her

My Pleasure er på Facebook året rundt. Se bare her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk