Home Ure FineTime.dk – danskerne har fået endnu et sted at handle brugte ure

FineTime.dk – danskerne har fået endnu et sted at handle brugte ure

by Nicolai Klingenberg

Endnu et par ur-pushere har set dagens lys, og det er betyder endnu et interview med gutterne bag. I dette tilfælde hedder biksen FineTime.dk, og vi skal høre lidt om ure, drømmeure og tiden generelt. Og se par herlige klokker naturligvis…

Kristopher – du står bag FineTime.dk, hvor I handler med brugte ure. Hvordan kom du på den idé?
– Godt gammeldags købmandskab med alt hvad dette indebærer, har jeg altid syntes om. Jeg tænkte, at hvis jeg samtidig kunne kombinere det med en af mine aller største passioner, som er ure, ja så kunne det ikke blive meget bedre. Jeg mødte Simon, som havde det på samme måde, og det blev således starten på FineTime.

Værkskud

Værkskud

Der er flere og flere, der slår sig på brugte ure – hvad kan du, som de andre ikke kan?
– Når det er interessen og passionen, der driver værket, behøver vi ikke at sælge ure, som vi ikke selv synes er interessante, og derfor takker vi da også nej tak til en del ure, som falder udenfor denne kategori. Derudover findes der en del ure, som vi godt kan sælge, men som simpelthen bliver valgt fra, fordi de er i for dårlig stand. Sidst men ikke mindst, giver vi en god og ærlig beskrivelse af urene. Det kan især have kæmpe betydning for købere af vintage Rolex ure, hvor en forkert skive, visere, datohjul etc, ofte har en meget stor betydning for prisen. Hos os får man sig ikke nogen ubehagelige overraskelser, og vi kan tillade os at være langt mere kritiske med de ure, vi sælger end langt størstedelen af brugt-urs-forretningerne derude.

Tosomhed deluxe

Tosomhed deluxe

Målet er, at tilbyde ikke blot de gængse luksus-ure, men endnu flere af de lidt mere specielle og eksklusive ure, som man ikke ser så tit herhjemme. Derudover vil vi også gerne tilbyde mere vintage Rolex. Her er udfordringen dog at finde noget, der er i en ordentlig kvalitet.

Hvad er det mest interessante ur, I har til salg for tiden – og hvorfor?
– Det er et svært valg imellem et Audemars Piguet 15202 og et IWC Portuguese i rosenguld med deres fine værk med 7-dages power reserve. Hvis jeg kun må vælge et, må det blive AP’eren, da det er et klassisk Gerald Genta designikon og indeholder samme fantastiske ur-værk, som det første Royal Oak, som så dagens lys i 1972. Det er et perfekt hverdagsur, da man hurtigt glemmer, at man har det på – det samme kan ikke siges om IWC uret, som er ganske stort.

Jeg var også røget på den til højre

Jeg var også røget på den til højre

Hvad går du selv med?
Det afhænger helt af, hvad der lige kommer på lager. Lige nu går jeg med et Rolex Explorer 1 for at teste om det holder tiden. Det går fint indtil videre.

Og hvis du skulle pege på et personligt drømmeur?
Det ændrer sig lidt efterhånden, som nogle af drømmeurene kommer i hus. Heldigvis for min pengepung, så er ure med mange komplikationer og dermed ofte et lidt uoverskueligt skivedesign, ikke rigtig noget for mig. Et Lange und Sohne Datograph eller et Patek Philippe Nautilus 5980 chronograph, vil helt sikkert falde i god jord hos mig.

Krone-skud

Krone-skud

Hvad mener du, at enhver M/K bør vide om armbåndsure?
– At rigtige ure er meget mere og andet end bare smykker til mænd.

Og om tiden som begreb?
Den flyver af sted, og jeg prøver med varierende succes at få mest muligt ud af den.

Tre hurtige til Kristopher:

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
Det var med min kæreste Christina. Vi var rejst til Filippinere og boede på et luksushotel i Manilla. Det var et japansk tema, hvor både selskabet, maden/drikkevarerne og hele det fantastiske japansk inspirerede sceneri gik op i en højere enhed.

Hvad byder dit efterår på?
Pasning af min anden forretning KF scanAudio og salg af ure samt opbygning af vores nye Facebook side med spændende indlæg, videoer, tilbud og konkurrencer.
Til december går turen til den Dominikanske Republik i selskab med min kæreste. Jeg satser på at ferien kommer til at stå på dykning afslapning og så lidt mere dykning.

Hvad drømmer du om pt?
– At bo et dejligt sted nær vand i et tropisk klima i vinterhalvåret.

En af de to - glade - bagmænd, Kristopher

En af de to – glade – bagmænd, Kristopher

Besøg FineTimes hjemmeside her

Besøg FineTime på Facebook her

My Pleasure huserer også på Facebook – kig med her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk