Home EkviperingGrej & grooming Inspiration til mænd – del 2

Inspiration til mænd – del 2

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Internettet er igen blev trawlet for inspiration, og der er i den grad nok at komme efter. Så meget så der er mere til gode til en tredje runde. Sikkert også flere. Denne gang skal vi rundt om skægget, et par slips, en bil, læder og andre fortræffeligheder. Du er også velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk, hvis du er faldet over noget, der skal med næste gang.
Et stort skæg har efterhånden været hipt i et par år, men lad det endelig gro, hvis du er i stand til det. Dog vil jeg mene, at frisuren gerne skal stå skarpt hertil, hvorfor jeg personligt bør besøge en frisør snart.

Nydeligt skæg

Nydeligt skæg

Jeg fandt fotoet her

Og når nu vi er ved det skægge (…), så mener eksperterne, at man nemt kan holde styr på ansigtslokkerne med lidt voks.

Og noget til at holde styr på lokkerne

Og noget til at holde styr på lokkerne

Jeg fandt fotoet her

Da min cykel ikke er udrustet med bagagebærer, skal der nok en skulderstrop til nedenstående frækkert fra LeatherProjects, som danske Jeppe Dencker står bag. En sådan strop medfølger, så undskyldningen for ikke at udskifte rygsækken er svær at finde

Den der frækkert...

I den grad good to go

Jeg fandt fotoet her

En café racer til en mand, der kun har kørt på knallert for over 20 år siden? Det lyder umiddelbart ikke som den bedste idé, men jeg fascineres til stadighed. Og så er der kun tre et halvt år til, jeg fylder fyrre år. Måske hænger fascinationen og alderen sammen.

Fyrre år siger du? Skal du så også have hestehale...?

Fyrre år siger du? Skal du så også have hestehale…?

 Jeg fandt fotoet her

Temperaturen kan ikke kontrolleres, og sollyset kan muligvis skade indholdet, men så må der jo bare skåles noget ekstra.

Ret beset er hældningen måske ikke den mest optimale

Ret beset er hældningen måske ikke den mest optimale

Jeg fandt fotoet her

Højt til loftet og en omgang design fra slut 60’erne? Ku’ godt. Designet står den finske Eero Aarnio bag.

Jeg har svært ved at få den hængestol ud af hovedet

Jeg har svært ved at få den hængestol ud af hovedet

Jeg fandt fotoet her

Hvis du lige skal peppe den klassiske BSS (Blazer Slips & Skjorte) ekvipering op, så kunne en

Fin halv-formel detalje i form af en "collar pin"

Fin halv-formel detalje i form af en “collar pin”

Jeg fandt fotoet her

Et af de mest brugte slips fra min garderobe stammer fra The Hill Side, som du blandt andet kan gå hos Goods. Det er langt mindre formelt end ovenstående, men stærkt klædeligt, hvis du spørger mig.

Der skal også være plads til det casuale

Der skal også være plads til det casuale

Jeg fandt fotoet her 

Gamle biler kan noget helt andet end de nye. De kan helt sikkert ruste nemmere, være mindre komfortable – og have masser af charme. Se nu bare disse to gange VW Karmann Ghia

Blå

Blå stop-op-og-drej-på-hovedet-effekt

Eller i sort...

Eller  sort…

Jeg fandt fotoet her

Der er en rum tid til sommeren, men når solen kigger frem, hænger den lavt. Dermed har du en undskyldning for at handle dig et par nye solbriller. Disse hedder Caffé og er fra Vintage Collection hos Persol. Jeg havde et par, der mindede om, men dem lod jeg skifte næsetip. På den igen. Tror jeg.

 

Kan i øvrigt klappes sammen og stoppes i lommen

Kan i øvrigt klappes sammen og stoppes i lommen

Jeg fandt fotoet her

Jeg runder af med et par amerikanske støvler fra The Frye Company, som er endnu ældre end sidste levende boot-factory fra Staterne. Støvlerne herunder gør det glimrende for mig og kunne godt inviteres indenfor i skoskabet.

Endnu et par støvler med en lang historie

Endnu et par støvler med en lang historie

Jeg fandt fotoet her

Tips modtages som nævnt på nk@my-pleasure.dk

Jeg synes, du skal følge My Pleasure her

 

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk