Home Audi AUDI DIALOG MED MANDEN BAG AUDIOCASE

AUDI DIALOG MED MANDEN BAG AUDIOCASE

by Nicolai Klingenberg

Sidste gang vi var på hjul, var det i en Audi A3 Limousine, og bag rattet sad en marketinchef. I dag skal vi ud i en Audi SQ5 med en tre liters dieselmotor med bi-turbo, og det skal handle om bærbar lyd, iværksætteri, crowfunding og en mand, der hedder Mikkel Thorup Pedersen, som i øvrigt lover, at han er at finde på en Facebook-side iført et par Speedos… Mikkel vil dog gerne understrege, at han er en blandt flere det team, der står bag Audiocase.

Mikkel

Mikkel Thorup Pedersen og en Audi SQ5

Nok tekst – lad os komme på hjul!

Det var turen, videoen og ordene. Men hvordan ser Audiocase så ud? Det skal jeg vise dig. Lige herunder. Og du får også lidt generel information:
Gennem musik streaming har folk adgang til alverdens musik, når de er ude, men vi mener, der mangler et produkt, der giver mulighed for at mennesker kan nyde musik sammen, når de er ude. Vores højtaler giver muligheder lige fra hygge med vennerne til spontane fester. Audiocase er robust, stilfuld, spiller højt og holder længe på batteriet.

Således ser Mikkel & co.'s Audiocase ud

Således ser Mikkel & co.’s Audiocase ud

Lidt flere fotos – bare sådan lige på falderebet? All right.

Så er vi på hjul...

Så er vi på hjul…

Sæde-sginatur

Sæde-sginatur

Vi ses på grillen

Vi ses på grillen

Shift-pedals og lækker instrumentering

Shift-pedals og lækker instrumentering

Følg Audiocase på Facebook her

My Pleasure har tri-turbo på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk