Home PindemadderBobler Vind en flaske magnum Krug Grande Cuvée

Vind en flaske magnum Krug Grande Cuvée

by Nicolai Klingenberg

For et par dage siden havde jeg fornøjelse af at nyde en flaske Krug Grande Cuvée – det var nemlig sådan, at jeg skulle på elektronisk skattejagt via Krugs egen app. Hvorfor? Fordi du skal have mulighed for at vinde en flaske til dig selv. I dobbelt størrelse endda. Det har du fortjent.

Der er fornem champagne på højkant i dag...

Der er fornem champagne på højkant i dag…

Det er muligt, at Krug kom til verden længe før, der var noget, der hed Internettet – jeg kan også tilføje, at husene i Champagne måske ikke er hører til de firmaer, der gør sig mest i online dikkedarer. Men for et års tid siden kom Krug på banen med sin helt egen app. En informativ en af slagsen endda.

Således byder app'en velkommen

Således byder app’en velkommen

Champagne er og bliver en kompliceret saga, og det er blandt andet det, der gør dråberne interessante. Smagen er selvfølgelig også særdeles vigtig – og ikke mindst, hvad man eventuelt kan nyde sammen med champagnen. Kunne man tage det videre? Nemt. Krug har ikke kun givet bud på, hvad du kan matche champagnen med på madfronten, men også på musikfronten. Og det gælder altså ikke bare i almindelighed, men helt ned til hver enkelt flaske.

Glad i låget. Eller proppen.

Glad i låget. Eller proppen.

Krug har nemlig valgt at nummerere sine flasker, efter de introducerede deres app – dermed kan du få en (u)hyggelig mængde viden om den flaske Krug, du skal nyde. Musikken, som foreslås, kan i øvrigt afspilles direkte fra din telefon. Det er altså smart.

Det er dette nummer, du skal holde godt øje med...

Det er dette nummer, du skal holde godt øje med…

Vil du vinde?
Det er ganske simpelt at deltage – også selvom du ikke ligger inde med en flaske Krug, som har et nummer. Du kan nemlig bruge det nummer, jeg har testet.

– Du henter Krug app’en kvit og frit – besøg iTunes eller Google Play og søg på Krug
– Når du har app’en indtaster du nummeret fra min flaske: 413062
– Send en mail til nk@my-pleasure.dk, hvor du svarer på, hvor mange vine flasken er “blendet” af

Volia! Krug i det grønne.

Volia! Krug i det grønne.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Krug og løber til og med søndag den 17. maj.

I app'en fortæller Eric Lebel fra Krug  et og andet om flasken - og jeg har været så ubehøvlet af fjerne svaret på spørgsmålet

I app’en fortæller Eric Lebel fra Krug et og andet om flasken – og jeg har været så ubehøvlet af fjerne svaret på spørgsmålet

Følg med på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk