Home EkviperingGrej & grooming EN HERLIG VARE – DEL 21

EN HERLIG VARE – DEL 21

by Nicolai Klingenberg

Faktisk er denne overskrift misvisende, for det skal handle om flere varer. Det forholder sig nemlig således, at vi har fået en ny webshop i Danmark. Den slags sker velsagtens på daglig basis. Og så alligevel ikke. Malacus.dk har nemlig opstøvet en række eksklusive brands, som ikke hænger på de danske træer…

Malacus.dk er navnet på shoppen - og der er både noget til mænd og kvinder

Malacus.dk er navnet på shoppen – og der er både noget til mænd og kvinder

I stedet for at jeg bare fortæller vidt og bredt om konceptet, kan du jo lige så fint høre lidt om “shoppen” fra initiativtagerne selv, som hedder Michael og Betina.

Betina; Malacus er en ny virtuel luksusbiks – men hvor finder I produkterne?
– De fire brands, som udgør Malacus sortimentet – er fundet via længere tids grundig research i kombination med, hvad jeg har set i udlandet, når jeg har deltaget på min mands forretningsrejser, særligt i London og NYC.

A. Testoni bælte af kalveskind

A. Testoni bælte af kalveskind

Find bæltet her

Det har været vigtigt at finde frem til produkter, som kan leve op til at repræsentere det underspillede i en kombination med en høj kvalitet samt lækkert og funktionelt design – vi kalder det kompromisløs luksus! Det har også været meget vigtigt for hver enkelt brand, som vi repræsenterer, at de øvrige brands, som vi sælger, har kunnet leve op til en vis standard – derfor har vi været igennem en “selection process” hos det enkelte brand før en endelig godkendelse.

I sælger mærker, der – for dansken – kan være ukendte, omend af høj kvalitet. Hvad er planen herfra?
– Jeg er godt bevist om, at de brands, som sælges hos Malacus, ikke er etablerede navne i Danmark, men jeg har stor tiltro (og tålmodighed) til, at denne high-level luksus af sublim kvalitet vil appellere til personer, som værdsætter understated luksus. Alle brands er veletablerede luksusbrands i udlandet og forhandles hos blandt andre Bloomingdales, Harrods, Harvey Nichols og Saks Fifth Avenue. Hvis man kigger på “fanskaren” af de brands, vi sælger,  vil man blandt finde navne som Lenny Kravitz, Shakira, Jude Law, Keith Richards, Katie Holmes, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker og Kronprinsesse Victoria. Derudover er alle brands ofte nævnt i de største internationale modemagasiner.

Pung fra Mark / Giusti

Pung fra Mark / Giusti

Pung fra Mark / Giusti

Pung fra Mark / Giusti

Find pungen her

Hvad kan vi vente af Malacus.dk fremadrettet?
– At vi fortsat vil være tro mod vores koncept om at tilbyde understated high-end luksus accessories. Vi har ingen ambitioner om at inkludere yderligere brands, da vi ønsker at opretholde en status som en specialbutik, der vægter kvalitet frem for kvantitet. Vi har igennem opstartsprocessen af Malacus opbygget et tæt forhold direkte til designerne og er ganske imponeret af deres integritet og respekt for materialer og håndværket. Denne ånd ønsker vi at videreføre med Malacus.dk. – vi gør det lidt anderledes, så når et produkt er udsolgt på vores site, vil det oftest blive erstattet med et tilsvarende produkt, men i et andet design. Dette er med til at sikre det unikke hele vejen igennem, når kunden handler hos os.

Mark / Giusti Herrebælte af åleskind & nappalæder

Mark / Giusti
Herrebælte af åleskind & nappalæder

A. Testoni bælte

A. Testoni bælte

Find bælterne her

Der findes selvsagt også produkter til kvinder, omend jeg har fokuseret på de maskuline sager i denne skrivelse. Find hele molevitten hos Malacus.dk her

Mark / Giusti "Active" Weekend- & rejsetaske

Mark / Giusti
“Active” Weekend- & rejsetaske

Find weekend-tasken her

Indlægget er kommercielt og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.