Home EkviperingGrej & grooming Kør Bond-stil og vind en tur til Las Vegas med Heineken

Kør Bond-stil og vind en tur til Las Vegas med Heineken

by Nicolai Klingenberg

Omend det her er et sponsoreret indlæg, så skal du pudse agentbrillen, stille uret, lade dine elektroniske apparater op og binde din bowtie, for indlægget er dedikeret til dig. Og der er en tur til Las Vegas på højkant. Plus det løse.

Det begynder elegant og roligt...

Det begynder elegant og roligt…

Syv film, sytten år og en flot portion kølige øl. Således kan det fortælles ganske kort. Heineken og Bond universet er en stærk alliance, og det er der sågar kommet en reklamefilm ud af, hvor Daniel Craig medvirker. Han gør det i øvrigt godt – også i reklamefilmen. Den kommer længere nede i øvrigt.

17 år, James... 17 år.

17 år, James… 17 år.

Festlighederne stopper dog langt fra her. Der er udviklet en flot mængde Heineken “Spectre” øl-dåser, som kan scannes med din mobile telefon, hvorefter særligt materiale med Craig vil dukke op på skærmen.  Vi snupper lige en førnævnte reklamefilm, som sjovt nok også byder på en letpåklædt kvinde. På vandski.

Nu begynder det at handle om dig. Det er nemlig sådan, at Heineken har involveret sig med det svært tech-tunge firma, Urthecast, som er i stand til at snuppe et selfie fra rummet. De har nemlig fået mokket et kamera på en satellit, som hænger 600 kilometer over jordens overflade. Og du kan komme med på det foto – som bliver taget i Las Vegas. Der er med andre ord en rejse på højkant…

På vej til bryllup. Eller Las Vegas

På vej til bryllup. Eller Las Vegas

Så længe du har dansk pas og er minimum 25 år, så kan du deltage.

Sådan deltager du:
Det er faktisk tosset nemt – og du gerne må være kreativ. Du skal blot uploade et foto af de ting, du vil tage med på turen. Lidt i stil med herunder.

En pung, et ur, lillebror, en notesbog, en pen, mit pas, nøgler, lighter, en champagne kapsel og schweizer-frækkerten

#SPYFIE #DK #mypleasure Et tidligere foto – jeg kommer med flere…

Du uploader hos Heineken Facebook her, og du skal bruge følgende tre hashtags (du copy+paster bare), før billedet er gyldigt: #SPYFIE #DK  #mypleasure

Held og lykke!
Skirvelsen er lavet i samarbejde med Royal Unibrew A/S.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk