Home Tryksager Kom med til en unik middag – Samsung Fine Watching – My Edition

Kom med til en unik middag – Samsung Fine Watching – My Edition

written by Nicolai Klingenberg 22. oktober 2015
Pin It

Ved du hvad? Du er hermed inviteret med til en helt særlig og unik “TV-middag”. Jeg skal være vært, og Samsung er den glade giver. Under titlen Samsung Fine Watching – My Edition, slår vi et fælles slag for en flot aften i København torsdag den 5. november 2015…

Sæt kryds i kalenderen - vi skal ses!

Sæt kryds i kalenderen – vi skal ses!

Det er efterår, og TV-apparaterne kommer i den grad til sin ret. Vi slænger os vanligvis i sofaen for at blive underholdt – for eksempel af en TV-serie, som kan ses direkte eller via en streamning-tjeneste. Torsdag den 5. november lader vi dog sofaen passe sig selv derhjemme, eftersom vi skal samles på en – indtil videre – hemmelig adresse i København, hvor vi skal spise og se lidt underholdende TV. Samsung har lovet, at maden ikke blot bliver god, men også kreeret helt specielt til den serie, vi skal se, så det hele går op i en højere, hyggelig og fin enhed.

Og en tur på internettet

Et smart-tv kan i øvrigt også gå på nettet, men det er en anden historie…

Hvis du vil med, er det såre simpelt. Der er 15 “pladser” på højkant, og hver vinder må en tage en ven med. Der bliver trukket lod blandt alle, der deltager, og du deltager blot ved at smide et foto på Instagram (tænk gerne i TV, mad, middag, hygge og eller efterår) – sammen med et par ord om, hvorfor du gerne vil med.
Upolad dit foto til Instagram hast-tagget #FineWatching. Du “tagger” derefter fotoet med @SamsungDanmark og @mypleasure_dk. For at være med skal du blot være 18 år og selv sørge for at komme til og fra “eventen”, som bliver i det centrale København (adresse med mere følger selvsagt senere). Læs venligst vilkår og betingelsker for konkurrencen før du tilmelder dig her. Kom du bare i sving – så ses vi!

Fine watching betyder - i dette tilfælde - et superflot TV med en ditto opløsning og skærm...

Fine watching betyder – i dette tilfælde – et superflot TV med en ditto opløsning og skærm…

Summa-summarum
Kom med til en hyggelig middag torsdag den 5. november i København, når Samsung og My Pleasure inviterer til middag og TV-aften
*
Du deltager ved at smide et hygge/middag/mad/tv/efterårsrelateret foto på Instagram sammen med en kort tekst om, hvorfor du gerne vil med
*
Brug hast-tagget #FineWatching, og “tag” @SamsungDanmark og @mypleasure_dk

*
Nærmere info følger – jeg håber på at se dig!

Sponsoreret af Samsung – læs venligst vilkår og betingelsker for konkurrencen før du tilmelder dig her

Pin It

You may also like