Home Tech Web TV: Den hvor der peges på den nye Huawei P9

Web TV: Den hvor der peges på den nye Huawei P9

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Der er fuld fart på mobilproducenternes udvikling af ringeapparater. Se nu bare dagens nyhed – en telefon med to frontkameraer. Er det hokus-pokus? Nej. Det er Huawei P9 og Leica, der er gået sammen. Den historie har jeg gjort til en video.

Peg på mobilen. Godt. Så er vi klar.

Peg på mobilen. Godt. Så er vi klar.

Vi kaster os direkte ud i en omgang teknik-tv. Tryk på play, og læn dig tilbage.

Var det bare det? Egentlig ikke. Du blev jo lovet et par lynhurtige test-skud. De kommer her.

Sort-hvidt testskud del 1

Sort-hvidt testskud del 1

Sort-hvidt testskud del 2

Sort-hvidt testskud del 2

Som du sikkert (også) ved, så er mobilen i dag adgangsgivende til et hav af tjenester – også sådanne, der involverer penge. Derfor er koder ikke længere, hvad de har været, og netop derfor har man hos flere producenter også gjort plads til fingeraftrykslæsning. På den nye Huawei P9 sidder feltet under kameraet på bagsiden, og det er ganske nemt af finde. Du bruger i øvrigt pegefingeren, og ved godkendt aflæsning vil telefonens kamera blive aktiveret – fin lille feature. All right – du får også et farvefotografi.

Makro og farver

Makro og farver

Bliv mobil på Facebook med My Pleasure

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk