Home Tech Simon Talbot & OnePlus lancerer en morsom verdensnyhed på søndag

Simon Talbot & OnePlus lancerer en morsom verdensnyhed på søndag

by Nicolai Klingenberg

Humor, Internet, mobiltelefoni og engagement fra fans og følgere. Det er den ultrakorte essens af dagens nyhed. Den lidt længere byder på en alliance mellem Simon Talbot og mobiltelefonfabrikanten OnePlus. Jeg hørte om historien, jeg forstod lidt, men ikke det hele, men så er det jo blot at spørge ind til sagen. Jeg spurgte og fik svar – og det hvis du kan lide noget morsomt, så skal du sætte kryds i kalenderen på søndag. Det er gratis, og du er inviteret…

Konceptet? Det vil jeg lade komikeren og teknikbiksen forklare. Og det gør de herunder. På baggrund af selv samme, ses vi måske online på søndag…

Simon Talbot
Simon Talbot & OnePlus har noget på det virtuelle – og grønne – tapet på søndag…

Først et par kvikke til Simon Talbot…

Lige straks smelter OnePlus, Simon Talbot og Twitch sammen for en stund. Hvad I al verden går det ud på?
Jeg laver verdens første interaktive Comedy show. Jeg har skrevet showet med Twitch chatten og folks sociale medier kommentarer. Så det er show for publikum af publikum.

Nuvel. Hvad kan man forvente af showet?
Over en times live stand-up, sketches, gæstestjerner, sange, Zombieninjaer, og impro med et online publikum. De bedste seer-jokes fra måneden vinder en OnePlus 8, billetter til mit næste ”rigtige” show og meget andet. Og evig online ære. Hvis det er en ting.

Der er også noget med en green screen…?
Jeg har et hjemmestudie. Så ligesom et barn med et nyt stykke legetøj, bruger jeg det til at lave stand-up og comedy i alle tænkelige skøre universer. Jeg kan dybest set transportere mig og seeren hvorhen, jeg vil, og lave jokes på Mars, hvis det er det.

simon talbot oneplus
Så er det studietid, som man siger…

Hvordan og hvornår opstod idéen egentlig? 
OnePlus fik idéen til at lave et online comedyshow. Jeg sagde ”Det kommer ikke til at virke”. Jeg troede, det skulle blive et lille hyggeprojekt. Men efter jeg er begyndt at skrive, er det vokset til et latterligt niveau, og sjældent har jeg glædet mig mere til at vise et comedyshow til folk. 

Twitch er online platform, der er stor for gamere. Hvor teknisk skal man være for at kunne følge med?
På niveau med min 65-årige mor. Bare gå ind på websitet Twitch.tv/SimonTalbotComedy, og se med på søndag kl. 20:00. Det er det.

Man KAN også skrive ting i chatten som ”haha”, og få ens navn op på skærmen i en grineboble og blive en del af showet. Men det er ikke nødvendigt. Kun for mit ego.

oneplus simon talbot
Foto fra en pre-recorded sketch, som bliver en del af selve live showet på søndag…

Slutteligt – har I et direkte link, så man kan kigge med søndag aften? 
– Der er to – og de kommer her: Twitch.tv/SimonTalbotComedy. Efterfølgende ryger det sammenklippede show på YouTube.com/SimonTalbotComedy

Og hernæst videre til OnePlus med et par kvikke…

Hvad er succeskriteriet for det her flotte tiltag?
Sammen med Simon, ønsker vi at give tilbage – både til vores loyale community og til danskerne generelt – og skabe en sjov, autentisk og anderledes oplevelse. Et succesfuldt show for os er netop at give dem et skraldgodt grin i en svær tid – et som de selv kan være med til at forme. Vi glæder os rigtig meget til at underholde danskerne – og måske endda også seere i udlandet.

Er det her en one-off, eller kan vi forvente at se mere? 
Det må tiden vise. Lige nu er vi, sammen med Simon, fokuserede på at levere et underholdende og uforglemmeligt show. Og vi håber at rigtig, rigtig mange vil se – og grine – med på søndag – sammen, hver for sig.  

Således blev der spurgt og svaret. Nu må du selv afgøre, om du skal se med direkte og online eller “forsinket” og… ja, online. Jeg tænker afgjort, at det er noget, der skal ses, og at format såvel som platform skal afprøves…

Der er mere tech på My-Pleasure.dk her

Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk