Home Living En servicemeddelelse om et bakkebord fra by Wirth

En servicemeddelelse om et bakkebord fra by Wirth

by Nicolai Klingenberg

Jeg så noget pænt for kort tid siden. Det gør jeg faktisk ofte, men det ikke hver dag, jeg ser et pænt bakkebord. Derfor vil jeg vise dit bakkebordet. Dermed er det ikke usandsynligt, at din søndag – og mandag – kan blive lidt pænere. Det samme kan dit hjem, hvis du lader bakkebordet fra by Wirth flytte ind.

Der har vi det. Endda med en sjus på.

Der har vi det. Endda med en sjus på.

Bag firmaet står damen Signe Wirth Engelund. Hun er designer og forsøger at give sine kreationer en ekstra funktion. I tilfældet med Tray Table, som er bakkebordets officielle og mere internationalt, klingende navn, vil du erfare, at bakken kan løftes af bordet (den hæfter til stellet med magneter).

Lyst stel er også en mulighed

Lyst stel er også en mulighed

Hvorfor? Fordi du dermed kan rykke rundt på bakken og anvende den til for eksempel servering i sengen. Mere? Ork ja. Benene kan nemlig klappes sammen og gemmes af vejen, hvis du eksempelvis skal bruge lidt mere gulvplads ved en festlig sammenkomst eller en aften på gulvet, hvis du forstår sådan en lille en.

Uden ben

Uden ben

Mørkt stel

Mørkt stel

Bord-delen, som altså er en bakke, kan skifte udseende, efter som du kan lægge forskellige plader i deres egen lille fordybning – disse går under farvenavnene Oak, Black Stone og Grey Tone Mirror. Jeg antager, at du fik selv kan danne dig et billede af, hvordan de plader ser ud, men du får et professionelt foto alligevel. bakkebord by Wirth-5bakkebord by Wirth-3

Højden på bordet er 46 centimeter, mens prisen ligger på 2.099 kroner. Bordene rammer forhandlerne i det herlige forår, som er lige på trapperne. Du kan læse mere om biksen by Wirth her

Fæjsbuk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk