Home Medier med mere Dan Dream – firserne genopstår i biografen ultimo marts

Dan Dream – firserne genopstår i biografen ultimo marts

by Nicolai Klingenberg

Jeg har gennem et par måneder jævnligt set opdateringer fra en dansk film, som har premiere i næste måned. Den 30. marts for at være mere nøjagtig. Noget tyder på, at det bliver ganske morsomt. Filmen er døbt Dan Dream, og jeg har fundet en trailer og snuppet et par skud fra filmen, som udspiller sig i 1983.

Gule mursten og en Jaguar....

Gule mursten, tanga badetrusse og en Jaguar….

Firserne er et årti, som jeg i den grad er tosset med, eftersom jeg har lutter gode minder fra årene. Jeg var barn, alt var fint, trygt og bekymringsfrit. Og så var der hele “stilen” – noget tyder på, at der var været en særdeles dygtig scenograf i spil til filmen, for jeg husker fint mere eller mindre alt, hvad der vises af finurlige løjer. På godt – og især mindre godt.

Livet på første klasse med hjemmebar og swimmingpool. Eller swimmingspool om du vil.

Livet på første klasse med hjemmebar og swimmingpool. Eller swimmingspool om du vil.

Handlingen kan du selv se herunder, men forvent et omdrejningspunkt i et dansk-elektrisk bileventyr.

1983. Jeg var fem år. Min mor jobbede med svensk turisme i Danmark, jeg gik i børnehave, og min far jobbede i reklamebranchen. Dog i en noget mere underspillet udgave end ham herunder.

Kim Schumacher inspiration. Noter dig også lige reklamen...

Kim Schumacher inspiration. Noter dig også lige reklamen…

Jeg er ganske sikker på, at jeg skal begive mig ind i biografen, når Dan Dream rammer rummene med de hvide lærreder og semi-komfortable stole.

Facebook for My Pleasure

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk