Home Medier med mere Dan Dream – firserne genopstår i biografen ultimo marts

Dan Dream – firserne genopstår i biografen ultimo marts

written by Nicolai Klingenberg 8. februar 2017
Pin It

Jeg har gennem et par måneder jævnligt set opdateringer fra en dansk film, som har premiere i næste måned. Den 30. marts for at være mere nøjagtig. Noget tyder på, at det bliver ganske morsomt. Filmen er døbt Dan Dream, og jeg har fundet en trailer og snuppet et par skud fra filmen, som udspiller sig i 1983.

Gule mursten og en Jaguar....

Gule mursten, tanga badetrusse og en Jaguar….

Firserne er et årti, som jeg i den grad er tosset med, eftersom jeg har lutter gode minder fra årene. Jeg var barn, alt var fint, trygt og bekymringsfrit. Og så var der hele “stilen” – noget tyder på, at der var været en særdeles dygtig scenograf i spil til filmen, for jeg husker fint mere eller mindre alt, hvad der vises af finurlige løjer. På godt – og især mindre godt.

Livet på første klasse med hjemmebar og swimmingpool. Eller swimmingspool om du vil.

Livet på første klasse med hjemmebar og swimmingpool. Eller swimmingspool om du vil.

Handlingen kan du selv se herunder, men forvent et omdrejningspunkt i et dansk-elektrisk bileventyr.

1983. Jeg var fem år. Min mor jobbede med svensk turisme i Danmark, jeg gik i børnehave, og min far jobbede i reklamebranchen. Dog i en noget mere underspillet udgave end ham herunder.

Kim Schumacher inspiration. Noter dig også lige reklamen...

Kim Schumacher inspiration. Noter dig også lige reklamen…

Jeg er ganske sikker på, at jeg skal begive mig ind i biografen, når Dan Dream rammer rummene med de hvide lærreder og semi-komfortable stole.

Facebook for My Pleasure

Pin It

You may also like