Home Fotografier Mit foto blev sørme præmieret – og solgt. Måske.

Mit foto blev sørme præmieret – og solgt. Måske.

by Nicolai Klingenberg

Hvordan står det egentlig til med min begejstring for at tage “skæve” fotos? Og for at få disse ud i verden? Ganske glimrende, tak. Og skulle du have set mig i en landsdækkende avis, så tager du heller ikke fejl. Okey-dokey avisen er lokal og hedder Villabyerne, men jeg er stadig tilfreds.

Sådan ser mit præmierede fotografi ud.

Nå. Jeg fandt ikke guld (pokkers), men jeg fik sølv. Eller en andenpræmie om du vil. Anledningen til den flotte placering, skal findes i det faktum, at jeg deltog i en fotokonkurrence, hvor der skulle tolkes på fænomenet forår. Jeg kiggede. Fotograferede. Sendte ind. Ventede. Og vandt.

Man glemte mit navn, men se borgmester Hans Toft helt til højre.

Så hvad nu? Jo, jeg fik en fysisk version af mit foto. På plade Og klar til ophængning. Hvor det skal hænge? Det afhænger af så meget. Vil du købe det? Jeg har kun det ene eksemplar, og hvis du bedst kan lide det sådan. Fotoet er mindre en mine tidligere udbudte fotos, som du kan se her og her

Skulle du ikke have bemærket det, så er satser jeg på at få spredt mine fotografier – idéen er at gøre dem til kunst(værker), som kan pryde væggene i et hjem eller i et kontor.

Kan købes.

Send mig en linje eller to, hvis du er interesseret, så finder vi en flot løsning. E-posten lyder nk@my-pleasure.dk

I øvrigt vil jeg blive mægtig glad, hvis du vil hjælpe mit budskab på vej. Kender du nogen, der mangler noget særligt eller stemningsfuldt til deres vægge i hjemmet eller på jobbet, så bugner mit arkiv. Skriv bare.

B L I T Z  PÅ  F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk