Home Living Invitation til uderums-komsammen med jazz og cocktails i Tisvildeleje

Invitation til uderums-komsammen med jazz og cocktails i Tisvildeleje

by Nicolai Klingenberg

Hvis du troede, at markiser var en halvkedelig affære, så har du ret. Med mindre du kigger på Profil Markiser. Her har Nicoline Durup nemlig rullet dugen helt ud – og pyntet den med jazz og cocktails. Det foregår i Tisvildeleje, du er inviteret, og du bør kigge forbi.

Det er her, du skal forbi!

Frk. Durup har i øvrigt allieret sig med interiørbiksen Seasons by Sidsel Z, og de to madammer er netop nu – og helt frem til den 16. juli højaktuelle med deres feel-good ramasjang. Det handler dog ikke kun om markiser, for den dynamiske og muntre duo har også fået plads til at tippe dig til gode indretningsmuligheder af det vigtige uderum. Således kan du forvente at se møbler, parasoller og solsejl – midt i hjertet af Tisvildeleje.

Solværn i form af markiser, solsejl og parasoller egner sig ikke blot fortrinligt til at nyde et godt glas under, men selv samme anordninger gør det også muligt at sidde ude efter duggen er faldet – eller når regnen mod al forventning måtte melde sin ankomst…

Længe leve uderummet!

Fredag den 14. juli skal du som minimum kigge forbi, for mellem klokken 16 og 21, inviterer kvinderne til Jazz i Haven. Men ingen jazz uden skål, og derfor kommer det danske cocktail-selskab, Norhlund, til markisebaren, hvor du kan købe økologiske cocktails med (og uden…)  alkohol, der egner sig sublimt som sommerkompagnoner til live jazzen og den generelle sommerstemning.

Et flot uderum – skudt indenfor

Det hele foregår her:
Seasons by Sidsel Z, Olskærvej 1, 3220 Tisvildeleje

Nicoline og Sidsel

Og du kan holde dig løbende opdateret hos Profil Markiser her

My Pleasure med solsejl her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk