Home Medier med mere Brug tre timer for Røde Kors, Stadil og Zeth i en god sags tjeneste nu på søndag

Brug tre timer for Røde Kors, Stadil og Zeth i en god sags tjeneste nu på søndag

written by Nicolai Klingenberg 29. september 2017
Pin It

Min ven Zeth Edwardsen knokler for fulde gardiner med sin virksomhed Woomio, som kort fortalt beskæftiger sig med influencers og sociale medier og data fra selv samme. I investorkredsen finder man blandt andet Christian Stadil, men i denne skrivelse handler det om alt andet end et sponseret indlæg. Det handler om, at du bruger tre timer på søndag i en god sags tjeneste.

Så skal vi i sving.

Det er Røde Kors, som har brug for din hjælp – og Røde Kors bakkes blandt andet op af Christian Stadils konglomerat Thornico – som opfordrer os til at spendere de tre timer for at samle ind til folk, som virkelig trænger rundt omkring i klodens brændpunkter. 

Omend jeg ikke er i landet på søndag, så ved jeg, at Zeth og Christian ville blive ovenud begejstrede, hvis du kunne tænke dig at være med på søndag. God karma kan lyde tyndslidt, så kald det, hvad du vil. Jeg kalder det en flot og fin sag.

Woomio i begyndelsen

 

Læs mere og meld dig til hos Røde Kors her 

Pin It

You may also like