Home Medier med mere Brug tre timer for Røde Kors, Stadil og Zeth i en god sags tjeneste nu på søndag

Brug tre timer for Røde Kors, Stadil og Zeth i en god sags tjeneste nu på søndag

by Nicolai Klingenberg

Min ven Zeth Edwardsen knokler for fulde gardiner med sin virksomhed Woomio, som kort fortalt beskæftiger sig med influencers og sociale medier og data fra selv samme. I investorkredsen finder man blandt andet Christian Stadil, men i denne skrivelse handler det om alt andet end et sponseret indlæg. Det handler om, at du bruger tre timer på søndag i en god sags tjeneste.

Så skal vi i sving.

Det er Røde Kors, som har brug for din hjælp – og Røde Kors bakkes blandt andet op af Christian Stadils konglomerat Thornico – som opfordrer os til at spendere de tre timer for at samle ind til folk, som virkelig trænger rundt omkring i klodens brændpunkter. 

Omend jeg ikke er i landet på søndag, så ved jeg, at Zeth og Christian ville blive ovenud begejstrede, hvis du kunne tænke dig at være med på søndag. God karma kan lyde tyndslidt, så kald det, hvad du vil. Jeg kalder det en flot og fin sag.

Woomio i begyndelsen

 

Læs mere og meld dig til hos Røde Kors her 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk