Home Living Elevate reolen fra Woud – et mægtigt møbel til dig med ti tommelfingre

Elevate reolen fra Woud – et mægtigt møbel til dig med ti tommelfingre

by Nicolai Klingenberg

Omkring Elevate fra Woud

Er du knapt så fiks på fingrene? Så er vi to. Du og jeg. Og garanteret en hel del flere. Det er dog ikke kun det faktum, der har gjort at den norske duo Christopher Konings og Camilla Akersveen, har udviklet et ny reolsystem, som går under navnet Elevate, og som nu er at finde hos danske Woud…

woud reol

Enkel i sin stil – Elevate reolen fra Woud

De førnævnte nordmænd udgør sammen et team, der nu har designet for den danske designbiks Woud, men inden de to nordmænd blev et designer-team, skal vi et smut omkring Oslo National Academy of the Arts, hvor Camilla og Christopher traf hinanden. Det ene tog det andet, og da de havde etableret virksomheden fulgte en række messer. Praktikken kunne være udfordrende, og det fik til de to til at tænke:

Inspirationen til Elevate kom til os, da vi startede med at udstille på messer. På et tidspunkt, havde vi brug for et fleksibelt reolsystem, som nemt kunne bygges op i flere forskellige højder og længder. Et reolsystem, hvor vores mindre designprodukter kunne stå fremme på en smagfuld måde…

Og vupti. En praktisk udfordring blev til et nyt produkt, der nu kan blive dit. Elevate reolerne er fremstillet af lakeret mat egetræ (finér), mens benene og de såkaldte stokke, der er mellem “etagerne” er af massivt egetræ.

elevate woud

I en lavere variant

woud reol

Som side- eller natbord

Der var noget med nul værktøj? Netop. Du samler hele molevitten ved hjælp af dyvler – plug and play om du vil. Du begynder nederst, og herfra kan du blot bygge dig op. Du kan ydermere vælge mellem fem forskellige typer af hylder, så udseendet kan varieres.

elevate reol

Således ser saml-selv sagen ud.

Priserne begynder ved 2.733 kroner, og du vil sikkert finde det interessant at læse mere hos Woud her

elevate

Op i højden…

Måtte du have interesse i flere boligrelaterede artikler, kan du besøge Living kategorien her

Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.