Home Rejser Så kom foråret – og champagnen – til sommerhuset

Så kom foråret – og champagnen – til sommerhuset

by Nicolai Klingenberg

En historie måtte lade livet. Jeg havde planlagt en skrivelse, som er rykket et par dage frem, for i dag ramte min kone, søn og jeg sommerhuset efter job. Der stod 26 grader på termometeret (nej, ikke det termometer), og det hele var næsten for godt til at være sandt. Men det er sandt. Og jeg elsker alt ved det.

Det gode liv. Vi tørrer i øvrigt møblerne af i morgen.

Ovenstående synes jeg, du skulle vide. Tilværelsen er jo til tider en pudseløjerlig størrelse, og nogle dage kan fint være bedre end andre. Praktisk talt er alle mine dage mægtige. Det er jeg taknemmelig for. Sådan virkelig. Og så jeg håber du har det som jeg – gennemglad. Og lykkelig. Det var kort, men helt oprigtigt. Vi ses lige om lidt – og husk at kysse en du elsker (på munden).

Et link til Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk