Home Rejser Så kom foråret – og champagnen – til sommerhuset

Så kom foråret – og champagnen – til sommerhuset

written by Nicolai Klingenberg 20. april 2018
Pin It

En historie måtte lade livet. Jeg havde planlagt en skrivelse, som er rykket et par dage frem, for i dag ramte min kone, søn og jeg sommerhuset efter job. Der stod 26 grader på termometeret (nej, ikke det termometer), og det hele var næsten for godt til at være sandt. Men det er sandt. Og jeg elsker alt ved det.

Det gode liv. Vi tørrer i øvrigt møblerne af i morgen.

Ovenstående synes jeg, du skulle vide. Tilværelsen er jo til tider en pudseløjerlig størrelse, og nogle dage kan fint være bedre end andre. Praktisk talt er alle mine dage mægtige. Det er jeg taknemmelig for. Sådan virkelig. Og så jeg håber du har det som jeg – gennemglad. Og lykkelig. Det var kort, men helt oprigtigt. Vi ses lige om lidt – og husk at kysse en du elsker (på munden).

Et link til Facebook
Pin It

You may also like