Home Living Eddy, Simon og Normann Copenhagen – en nyhed af marmor, stof og stål

Eddy, Simon og Normann Copenhagen – en nyhed af marmor, stof og stål

written by Nicolai Klingenberg 11. april 2018
Pin It

Normann Copenhagen anno 2018

Kender du Eddy? Og Simon Legald? Eller måske Normann Copenhagen? Nuvel. De tre førnævnte er en trio, der udgør en designnyhed fra Normann Copenhagen. Produktet er en lampe, der går under navnet Eddy, og designeren hedder Simon Legald. Så langt. Så lyst.

eddy normann copenhagen

Der var den. Under vinduet.

Det er omtrent fire år siden, at Simon Legald kom i stald hos Normann Copenhagen, og det blev fejret med en artikel her på sitet, som du med lethed kan genlæse her

Close-up. Eller nærfoto om du vil.

Nu viser kalenderen 2018 og så godt som medio april, og en møbelmesse er lige om hjørnet, men straks før denne kom et presselæk, som jeg kastede mig over – hovedsageligt på grund af Eddy.

Lampen er et materialemiks af marmor, som er forarbejdet i hånden og en skærm af stål, men det er det svævende look med lampeskærmen på toppen, der fangede mit blik og udløste en fascination

Selve lyskilden er en LED-pære, som bruger mindre strøm – og med rette pære lyser mindre gult end de første generationer gjorde.

I en vindueskarm.

Du kan ydermere tippe skærmen omkring, så lyset spredes i forskellige retninger – og er du lidt frisky og til dæmpet belysning, kan du forsøge at sætte fut i løjerne ved at skrue på den runde lysdæmper, som er integreret i den messing flade, du ser på toppen af skærmen.

Trioen

Lampen er monteret med en stofledning, som ender i et stik, som du skal stikke ind, hvor ingen fingre har noget at gøre. 

Eddy kan leveres til dit hjem i farverne sort, hvid og grå – højden er 33 og en halv centimeter, mens prisen ligger på 5.999 danske kroner.

Hjemme hos mig. Arj, det passer ikke.

Glad for møbler og design? Alle tiders. Der findes en kategori med masser af sådan indhold på My-Pleasure.dk her
Hola Facebook
Pin It

You may also like