Home Living En lampe ved navn PEN – ordnung muss sein på skrive- og natbord

En lampe ved navn PEN – ordnung muss sein på skrive- og natbord

written by Nicolai Klingenberg 29. april 2018
Pin It

PEN lampen – en lys idé til dit skrivebord

Måtte du have et minimalistisk skrivebord, som sjældent flyder, grundet få skriveredskaber? Og mangler du en lampe? Mægtigt. Så skal du nemlig se nærmere på lampen PEN. Den pynter – og holder styr på dit skrivebordsværktøj.

pen lampe

Så. Hvis koppen var tom, kunne du også placere dine sager der, men det er en anden historie

En saks, et par penne, en lineal og en tusch. Det er nogle af de remedier, som PEN kan holde for dig, så dit skrivebord holdes ryddeligt. Løjerne kan nemlig placeres i lampens fod, som ydermere har en bund af beton, så lampetten ikke vælter.

pen lampe

Og i rød….

Måtte du have for vane at bære en slank natbrille eller notere dine drømme med pen, så kan du passende smide lampen ind på dit natbord. Lampeskærmen lover i øvrigt, at lyset fra pæren sendes ned mod det område, du typisk vil have fokus på, når lampen er i brug. Det er ingenlunde raketvidenskab, men stadig værd at nævne.

pen lampe

Lyset sendes ned – der hvor du skal have dit fokus, hvis du eksempelvis nedfælder noget på papir

Farvepaletten er ganske ydmyg – vælg en grå eller en rust-relateret farve, og forvent at bladre 1.100 kroner af for lampen. Totalhøjden er 49 centimeter, og har du langt til en stikkontakt, kan du glæde dig over, at der kommer 250 centimeter ledning med lampen.

Close-ups….

Lampen kommer i øvrigt fra Frandsen Design.

Mere bolig-relateret indhold på My-Pleasure.dk her
Facebook findes her
Pin It

You may also like