Home Living KK Console Table – et lille, men meget nydeligt dansk møbel

KK Console Table – et lille, men meget nydeligt dansk møbel

written by Nicolai Klingenberg 8. juni 2018
Pin It

Længe leve de lange ben og KK Console Table

Af og til kan der fattes plads i hjemmet – ikke til de store ting, men nærmere de små. Pladsen kan dog være trang, men det er man klar over hos danske by KlipKlap, som Charlotte Høncke jobber hos. Møbler må ydermere gerne være mulitfunktionelle og med det in mente, blev KK Console Table en realitet.

KK Console Table

Dagens bord: KK Console Table

Konsolbordet er skabt af bøjet finer, og jeg har ladet mig fortælle, at den proces ikke er for folk med ti tommelfingre, og rygterne lyder da også, at udviklingen af bordet har taget sin tid – og krævet et ganske særligt værktøj for at komme i mål.

KK Console Table har lange ben, hvilket jeg i almindelighed sætter pris på. Om du vil anvende bordet som plantekasse i stuen, som møbel i entréen eller som et bar-relateret hjørne et helt tredje sted, vil jeg lade være op til dig selv, men husk på, at du med lethed kan flytte rundt på den langbenede efter behov.

KK Console Table

En sort variant med floralt islæt

Du vil måske finde det nyttigt at vide, at bordets ene side har rummer et lille rum med låg, hvor du kan placere småting – du ved handsker, nøgler, lommegodter, centilitermål og lignende.

by KlipKlap er i øvrigt etableret i 2011, og det er Pia Lauritsen, som står bag. Biksen har base i Aarhus, og KK Console Table koster 13.600 kroner i følge firmaets hjemmeside her

KK Console Table

Med ovenfor hængende pynt

Og hov -aarhusianerne har gjort det muligt at vælge mellem en variant af sortlakeret eller olieret eg. Er du til mere boligstof, så finder du sådant på My-Pleasure.dk her

KK Console Table

Uden dikkedarer…

Facebook her
Pin It

You may also like