Home Living Swedoor Superior – velkommen indenfor i vores hjem

Swedoor Superior – velkommen indenfor i vores hjem

by Nicolai Klingenberg

Swedoor Superior – kom ind, døren er åben

Reklame. Ved du hvad? Vi har fået en ny dør, som fører ind til vores nye soveværelse. Førhen? Der var der åbent, og eftersom soveværelset ligget i forlængelse af vores stue, var det måske lige lovlig friskt nok ikke at have nogen dør. Løsningen? Den var mere kompliceret end som så…

swedoor_superior

Vor stue – nu med Swedoor Superior

Det komplicerede skal ses i, at jeg begyndte med at kigge på brugte døre på nettet – du ved sådan et flot sæt med fyldninger og det hele. Jeg fandt også noget, men jeg kan love dig for, at det var en kostelig affære. Dels i indkøb – men så sandelig også i restaurering, tilpasning og opsætning. Jeg tror nemlig, det er ganske få døre, der er helt ens, og som bare kan mokkes ind i en eksisterende åbning.

Løsningen? Det skal jeg sige dig. Det fandt jeg hos Swedoor i deres Superior kollektion. Er de døre billige? Altså de markedsfører sig ganske snart som “Danmarks (måske) dyreste dør”, så nej. Til gengæld er det gennemført. Virkelig gennemført. Og elegant.

swedoor superior

Udsyn fra soverummet

Du kan nemt finde dig en dør til din lejlighed, som ikke koster al verden – den kan være lavet med fyld, der minder mest af alt om pap. Det duer ikke, hvis du spørger mig. Og så skal døren gerne passe til resten af dit hjem. Vi bor i en lejlighed med over 100 år på bagen, og det kan ses i blandt andet en skydedør, som er dekoreret med lodrette riller, der går under navnet kannelurer.

swedoor superior

De vertikale riller aka kanellurer – og du kan selv vælge dørhåndtag

Den slags detaljer er ikke fremmed for Swedoor, og deres Superior kollektion har netop døre med nydelige kannelurer – og således blev det. Døråbningen krævede en dobbeltdør, og her skal du finde beslutningstagerhatten på igen. En dobbeltdør er nemlig ikke bare en dobbeltdør – du kan eksempelvis vælge to lige store døre (det gjorde vi), eller en løsning hvor den ene dør fylder to tredjedele og den sidste en tredjedel. Det afgør du.

Swedoor Superior

Flot, ikke sandt?

Men hvordan kan det lade sig gøre? Det er fordi, det hele laves i hånden af dygtige, specialuddannede snedkere i Løgstør. Og det kan både ses og mærkes. Jeg lover dig, at det er en sand fornøjelse at lukke en gedigen dør, der passer helt perfekt. Dørene er i øvrigt massive, så de lydisolerer også. Fra begge sider. Det kan sine fordele – både fra den ene og anden side af dørene.

swedoor superior

Helt åbent. Og sengen er altid redt. Næsten da.

Du vil måske også finde det interessant at vide, at du kan designe dørene efter dit eget hoved – og rum. Farver, lister, håndtag og lignende kan gøre en verden til forskel. Har du måske en spisestue eller et kontor, som der mangler en dør (ind) til, så kan du jo overveje en løsning med lidt glas i. Det er bare en mulighed – og der er mange flere at komme efter.

Slutresultatet? Flot, flot finish, en lækker lukkelyd, en evig lyst til at lade fingrene køre hen over kannelurerne. Jeg gør det også – de er jo massive.

swedoor_superior

Signatur…

Det var ordene. Og dørene. Jeg kan i øvrigt berette, at der som oftest er åbent ind til vores soveværelse – primært i den ene side. Måtte der komme et formelt besøg i kalenderen, ville jeg overveje at lukke begge døre – det klæder nemlig stuen overordentlig godt.

swedoor superior

Sådan kunne det se ud ved et formelt besøg.

swedoor superior

Fra den anden side…

Mangler du en flot dør? Så synes jeg, du skal se nærmere på Swedoor Superior her

 

Der er mere boligstof på My-Pleasure.dk her

Facebook er her

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk