Facebook Pinterest YouTube

Italienske hurtig-kneppere del I

Nu har jeg godt nok skrevet del I, men det er uden nogen garanti for, at der kommer flere indlæg, men man kan jo have lov at håbe. De rubin- eller bourgognerøde fodfrækkerter er seneste skud på stammen i en stadigt voksende samling af fodtøj.

Engelbert Humperdinck har ringet – han vil godt have sine sko tilbage…Glem det, Engelbert. Og jeg ved godt, han ikke er italiener.

Selv en jævn mandags buks bliver mere festlig med de røde lyn.

Bemærk de forknyttede kvaster, som har familiære relationer til de hjemmeknyttede klunker på Rungsted klip-klapperne. Ligeledes har siden af skoen klip-klap a la Rungsted relationer i sidebåndet, og indtil videre er den udelukkende båret med bare fødder. Et soklet valg til lidt køligere tider er endnu ikke afgjort, men en kulørt laban kunne nemt komme på tale.

I øvrigt matcher kvast og kulør den første knyttede herlig fra Strings.

Tak for opmærksomheden.