Home Rejser Basel Del 1.

Basel Del 1.

by Nicolai Klingenberg

En smuttur til urmesse

I forbindelse med den store urmesse i Basel, er jeg på farten i intense 24 timer – sådan cirka. Turen byder på nyheder fra den store urverden, men særligt danske Linde Werdelin, der har inviteret, har spændende nyheder i urposen.

Ny tro rejsepartner a.k.a. Hilbert fra Suits forårskollektion. Eller spring collection om du vil.

More to come…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk