Home Grej & grooming Mælkeskæg og dekorerede lærreder

Mælkeskæg og dekorerede lærreder

written by Nicolai Klingenberg 13. april 2009
Pin It

Tag til Waterfront i niogtyvehundrede Hellerup. Her finder du nemlig Milk, der har en hel del materielle sager, der kan forkæle dig selv, din bedre halvdel og dit hjem. Og mere til. Michael Brandt er mælkemanden himself, der har samlet alskens herligheder, som man ikke lige finder hvor som helst. Milk Contemporary samler blandt andet kunst, internationale magasiner, M/K ekvipering af den fine slags, møbler og dufte i sin fantastiske hjørneforretning.

Glad butiksejer omringet af lækkerier til boliger, mænd og koner.

Jeg slog vejen forbi, da jeg havde hørt en guldfugl synge om en ny udstilling, som Olivia Joof har lagt navn, lærreder og penselstrøg til. Resultatet hænger nu på Milk Wall, som det uformelle stykke ferniseringsvæg er blevet døbt. En sparsom SU kan sågar føre til et kunstindkøb, for stykkerne har startpriser, der ligger under 1.000 kroner, hvilket må ses som et glimrende modspil til Milks fornemme udvalg, der som oftest ligger i den tungere ende af prisskalaen.

Brandt har dog ikke været sen til at se fornuften i at supplere det kostelige med emner, der appellerer mere til de impulsbetonede indkøb, så hjulene holdes i gang i disse tider.

Olivia Joof hænger fint på væggen – uden at beklage sig.

Svensken Mats Theselius står bag det gule skab, der oprindelig er tænkt som et opbevaringsmøbel til en større samling af National Geographic. Hos Milk bliver det brugt uden magasinfyld.

Charles og Ray Eames designede frækkerten her i 1948, da MOMA udskrev en designkonkurrence, men der skulle gå 43 år, før La Chaise blev sat i produktion. Milk har den. Til salg endda.

Ingen fernisering uden et særtryk på en T-shirt, der sælges i begrænset antal.

Stribernes konge, Paul Smith, står bag denne foråsfrækkert til fødderne.

Feel good stemning fra gulv til loft. En indskudt repos gemmer i øvrigt på friske gevandter til ham og hende.

Yderligere information på www.milkcontemporary.com eller på smart mobiltelefon: 40 56 54 27.

Pin It

You may also like