Home EkviperingGrej & grooming Italienske hurtig-kneppere del I

Italienske hurtig-kneppere del I

by Nicolai Klingenberg

Nu har jeg godt nok skrevet del I, men det er uden nogen garanti for, at der kommer flere indlæg, men man kan jo have lov at håbe. De rubin- eller bourgognerøde fodfrækkerter er seneste skud på stammen i en stadigt voksende samling af fodtøj.

Engelbert Humperdinck har ringet – han vil godt have sine sko tilbage…Glem det, Engelbert. Og jeg ved godt, han ikke er italiener.

Selv en jævn mandags buks bliver mere festlig med de røde lyn.

Bemærk de forknyttede kvaster, som har familiære relationer til de hjemmeknyttede klunker på Rungsted klip-klapperne. Ligeledes har siden af skoen klip-klap a la Rungsted relationer i sidebåndet, og indtil videre er den udelukkende båret med bare fødder. Et soklet valg til lidt køligere tider er endnu ikke afgjort, men en kulørt laban kunne nemt komme på tale.

I øvrigt matcher kvast og kulør den første knyttede herlig fra Strings.

Tak for opmærksomheden.

You may also like

2 comments

Prikken over i’et – et bud på de små detaljer. Del IV – ACCESSORIES | Med klud, pen, blok og blog 15. marts 2010 - 11:24

[…] Buksen skal i øvrigt holdes ordentligt på plads – enten med bælte eller seler. Aldrig begge dele, tak. Det røde er noget no name halløj, men står pivfræk til de italienske hurtig-kneppere. Se selv her […]

Reply
Årsagsrelateret ekvipering – del IV | Med klud, pen, blok og blog 15. maj 2010 - 13:24

[…] hvide jeans – her fra Trousers – Et par røde, italienske hurtig-kneppere fra sidste år (se dem her) – En bagekartoffel eller aspargeskartoffel som […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk