Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del IV

Karismatiske mænd – del IV

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer fire er Morten Linde. Læs herunder, hvad manden, der har arbejdet med (og stadig arbejder med) design gennem mange år, men som nu udgør den anden del af ejerne af urfirmaet Linde Werdelin, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Den Gule Cottage, som er genåbnet. Jeg synes, det er en af de mest fantastiske placeringer i Danmark. Det gamle smukke Bindesbøll hus, græsplænen, kastanjetræerne, sand, vand og Sverige i horisonten, kombineret med god mad. Det er sku godt.

*Mit ur er et Linde Werdelin, og det fik jeg, da jeg havde knoklet i tre år med designet af det.

*Immateriel luksus i min verden er tid. Det er en af grundene til at jeg syntes det er så fedt at designe ure. Mit ur minder mig om, at hver eneste time er vigtig, og at jeg skal være i nuet.

Morten Linde - medstifter og medejer af urfirmaet Linde Werdelin.

*Jeg drømmer om at eje ingenting. Et af de steder, jeg slapper bedst af, er på et hotel. Det gør jeg, fordi jeg ikke ejer hotelværelset. Det vil sige, at jeg ikke har nogen forpligtigelser over for rummet. Hvis der er en streg på vægen eller et hak i gulvet, pirrer det ikke min perfektionisme, for det er ikke mit. Jo mere jeg ejer, jo flere problemer. Jeg vil kun have få, men rigtig gode ting.

*En rigtig mand kan altid skære igennem.

*En hver mand bør anskaffe en smuk og klog kone.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg selv laver mad. Det er to ting, jeg er god til det – den ene er design, og den anden er at lave mad. Der er ikke en ret, jeg hælder til, men når jeg tager min 20 år gamle Morsø jerngryde frem og laver mad, der tager tid, så er det altid en vinder.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til lidt af hvert. Jeg har ikke en type alkohol, jeg præferer, for det kommer an på lejligheden. Jeg drikker hvidvin, øl, Champagne, Campari, pastis, rødvin, blommevin og portvin.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden lange bukser. Jeg hader og gå i korte bukser. Det får mig til at føle mig som en spejder dreng.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg blev 45 år, og det gik op for mig at jeg muligvis kun havde levet halvdelen at mit liv. Det betyder også, at jeg kun er nået halvvejs i mit liv.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk