Home Karismatiske mænd Karismatisk mænd – del VIII

Karismatisk mænd – del VIII

written by Nicolai Klingenberg 18. juli 2010
Pin It

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer otte er Hr. Nyheder – også kendt som Jes Dorph-Petersen. Læs herunder, hvad manden, der kan et og andet med formidling, og som besidder en overordentlig stor portion skærmtække, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restauranterne Noma,La Saison og Burger King fordi de på (mildt sagt) hver sin måde rammer topniveauet i smag, stil og servering. Havnebakken i Vesterø Havn på Læsø er også høj klasse – især fredag/lørdag, hvor der er buffet med alt godt fra havet i turist-perioden. Man bliver mæt og behøver ikke fiske-olie den dag.

*Mit ur er et Rolex Sea Dweller, og det købte jeg, da jeg for 2 år siden var i Las Vegas og så det ligge og glimte i montren hos en extravagant 2 etagers kronometer-biks i Ceasars Palace. Jeg måtte eje det, men det tog mig 2 dage at træffe beslutningen”¦ og det krævede ganske komplicerede telefoniske forhandlinger med PBS i Ballerup at få pengene overført, da det ikke er en Replica. Og så vil jeg skrupskide på, at ignoranter og vegetarer mener, det er et slagter- og et ejendomsmægler-ur.

*Immateriel luksus i min verden er tid”¦. Fridage, hvor jeg hverken skal male dørkarme eller til tandlægen. Jeg elsker at være alene med mig selv, min sofa, mit tv, Tipsbladet, en spand aviser, en masse Nescafe og en stor hjemmelavet omelet – med champignon, skinke og ost. Og så en lille lur, når man bliver lækkersøvnig.

*Jeg drømmer om at eje en hurtig og ikke for stor tysk bil. En Audi A1 eller en Golf, der har rundet 2,0 og har lidt GTI-sølv på bagsmækken. Eller en Mercedes, hvis mine næste lønforhandlinger går godt.

*En rigtig mand kan altid løbe 7 kilometer, selvom han har tømmermænd. Faktisk er det behageligt og hjælper – efter 6, 5. km”¦.

Yes, det er ham fra TV. Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2

Yes, det er ham fra TV. Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2

*En hver mand bør anskaffe sig hvis han er på min alder (51 år): En gas-grill, som aflyser den røvsyge optændings-tid – læsebriller, så man igen kan forstå hvad der står i bøger – automat-gear i bilen plus en affalds-pose til samtlige lyserøde og stramtsiddene polo-trøjer .

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver retter med kød: Bolognaisesovs (husk et stænk kanel og karry) – rustikke stege – hakkebøffer – pølseretter. Jeg er også stærk i kartofler i ovn og på pande, mens jeg er skidt til at koge dem i vand, fordi jeg hader at stikke små tynde knive ned i boblerne, når man skal tjække om de er gennemkogte. Desuden er jeg skarp i en arve-ret – min fars kolde hjemmelavede Bearnaise, der har et kalorieindhold på 500 pr mililiter, men smager gude-godt.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til rødvin, cognac, hvidvin, rosévin, armagnac, whisky, champagne og en kølig mørkebrun udenlandsk øl – men jeg forsøger ikke at hælde FOR meget.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden ekstra kontaklinser – hundekiks til Vaks – nikotin-mintpastiller (jeg er stoppet som kæde-ryger for kun 1,5 år siden) – Dankort og min mobil.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg sad på Læsø med en tallerken jomfruhummer – nye kartofler – et glas Chablis – min familie samt Vaks – og kiggede ud på en orange/blå solnedgang over Kattegat.

Pin It

You may also like