Home Kluns Sneak peak på et par nye løjer fra Axel – og vind et gavekort på 5.000 kroner

Sneak peak på et par nye løjer fra Axel – og vind et gavekort på 5.000 kroner

written by Nicolai Klingenberg 2. april 2011
Pin It

Et visit for et par dage siden hos Axel afslørede et par nyheder, som skulle deles – det sker i dag. Kig med, bliv inspireret til lidt forårsekvipering og vind et gavekort på 5.000 kroner.

Paul Smith kan andet end striber - han kan også tern. Kluden her passer perfekt i brystlommen og koster 300 kroner.

Skal det være lidt råt og stadig lunt til de kolde aftener? Så træk en gammel sweater på – og smid en læderjakke over.

 

Den røde frækkert fra Belstaff, som jeg har vist herinde før, er solgt for længst, men er nu afløst af en kortere og sort model. Pris: 10.000 kroner - vistnok limiteret.

Er du en anelse skræmt ved farver, så kunne du jo forsøge dig med de små detaljer og langsomt vokse med opgaven. En blazer som nedenstående gør det muligt at matche en lang række farver på alt fra snørebånd til ur-rem, sokker eller bælte.

 

En blazer med kulørte knapper? Så gerne - sagen er fra Holland Esquire og koster 5.000 kroner.

Passerer vi de 18 grader, vil jeg mene, at det kan være på sin plads med korte benklæder. Det er dansk, og det er stribet – og har du mulighed for at få lidt kulør på stængerne, inden du trækker i de korte, så gør det. Blege ben rangerer på samme charmeniveau som postej med rødbede.

Skal det være kort, så prøv et par shorts. De stribede nn.07 shorts med fiks lomme og frække striber koster 800 kroner.

Mere læder – og til en lavere pris end den førstviste? Den klarer vi også.

 

Sort Peuterey læderjakke med fin pasform - prisen er 6.000 kroner ekskl. Mikkel.

Mere læder? Og endnu billigere? Det bliver så finalen – værsgo.

nn.07 har slået sig på læder i flere omgange - og nu også som armbånd. Prisen? Den fik jeg ikke med i forbifarten - men jeg fik fotoet her.

Er du fristet af nogle af sagerne, kan du passende deltage i Axel.dk’s konkurrence, hvis du er på Facebook. Det er gratis at deltage, og du kommer i øvrigt direkte til siden, hvis du har en QR Scanner i din smartphone og scanner nedenstående.

Har du ikke en scanner (det havde jeg nemlig ikke, men det har jeg nu, og det kan anbefales – flere og flere udruster deres produkterne med de scan-bare koder, som ved hjælp af app’en og kameraets mobil giver dig nyttige informationer om det, du scanner), så kan den hentes gratis i App Store. Du skal bare søge på Scanlife.

Pin It

You may also like