Home Gæstebloggere Kønne kvinder og et par ord om at være fotograf

Kønne kvinder og et par ord om at være fotograf

by Nicolai Klingenberg

Jeg er selv ganske tosset med at skrive – og med at tage billeder. Sidstnævnte øver jeg mig stadig på, så det er rart at modtage nogle fotos fra folk, der lever af at skyde herlige motiver. Tag nu bare fotograf Flemming Leitorp, som har skudt dagens herlige motiver.

Det er vigtigt at kende lidt til blænde, ISO og den slags, når man er fotograf...

 

Hvordan kom du i gang med at fotografere?
– Mine første erindringer om interesse for foto stammer tilbage fra jeg var 12, og jeg blev forelsket i et Richo FF9. Et kamera jeg købte efter have sparet sammen i 5 mrd og faktisk stadig har liggende. Siden da, har det at tage billeder altid ligget mig nært, og jeg elsker at være fotograf idag.

Hvad kendetegner et godt motiv?
– Et smukt billede rammer en helt særlig følelse i maven og sætter ens verden i pause i et øjeblik, mens man indsuger linier, toner og fornemmelsen for motivet.


Hånden væk fra skudknappen over op på hjertet – er kvinder de foretrukne motiv?
– Kvinden vil altid være mit mest fortrukne motiv og dette tror jeg egentlig er universelt. Men jeg arbejder lige så ofte med mandelige modeller som kvindelige.

Hvem ville du allerhelst forevige på et foto?
– Uhh listen er lang.. Men skal jeg vælge, så vil jeg altid drømme om 50´ernes stjerner og Marilyn Monroe står her øverst på skamlen 😉

Og hvem ville være drømmekunden?
– Drømmekunden er den der ringer og bestiller mig som fotograf, fordi det er præcist mine billeder og min stil de elsker – så betyder størrelsen på kunden mindre.

Hvis du vil kigge på flere ting gennem Leitorps linse, finder du hans hjemmeside her.

Notabene: Pæne ting søges! Ligger du inde med noget pænt a la ovenstående (det kan også være noget materielt), skal du være velkommen til at sende foto(s) til nk@my-pleasure.dk – så kan det være, der bliver plads til en Q&A med dig.


You may also like

7 comments

Stephen Burrell 20. juli 2011 - 07:18

Flemming is one of DK’s best photographers.

Reply
Anders Damm 20. juli 2011 - 17:17

Man forstår da godt, at han er glad for at være fotograf… 🙂

Er det Laura Drasbæk og stjernen fra 2900 Happy (meget apropos), vi har på nogle af billeder?

Reply
Anonym 20. juli 2011 - 20:10

@Anders: Jeps til begge kvinder. Altså – du ved, hvad jeg mener… :0)

Reply
Philip Bo 20. juli 2011 - 20:22

Der er nogle helt okay billeder i blandt ovenstående!

Jeg ynder også at tage billeder, dog er det koncertbilleder der fanger mig.
“Music is sound which create emotions. Concert photography should capture these emotions.”

Reply
Anonym 21. juli 2011 - 06:53

Fine ord, Philip Bo. Du er velkommen til at smide link til dit site, om du lyster. Det kan jo være, det fører til noget spændende. 🙂

Reply
Philip Bo 21. juli 2011 - 19:14

Mange tak.

Her er et lille udvalg af de koncertbilleder jeg har taget. Der er billeder af mange forskellige bands. Men rammerne til koncerterne, spillestedet, varierer ligeledes meget, der er alt fra de små lokale spillesteder til det fantastiske operahus.

Reply
Philip Bo 21. juli 2011 - 19:19

Ved ikke hvor linket blev af, så her prøver jeg igen: http://philipbo.com/photography/music

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk