Home Gæstebloggere Kønne kvinder og et par ord om at være fotograf

Kønne kvinder og et par ord om at være fotograf

written by Nicolai Klingenberg 20. juli 2011
Pin It

Jeg er selv ganske tosset med at skrive – og med at tage billeder. Sidstnævnte øver jeg mig stadig på, så det er rart at modtage nogle fotos fra folk, der lever af at skyde herlige motiver. Tag nu bare fotograf Flemming Leitorp, som har skudt dagens herlige motiver.

Det er vigtigt at kende lidt til blænde, ISO og den slags, når man er fotograf...

 

Hvordan kom du i gang med at fotografere?
– Mine første erindringer om interesse for foto stammer tilbage fra jeg var 12, og jeg blev forelsket i et Richo FF9. Et kamera jeg købte efter have sparet sammen i 5 mrd og faktisk stadig har liggende. Siden da, har det at tage billeder altid ligget mig nært, og jeg elsker at være fotograf idag.

Hvad kendetegner et godt motiv?
– Et smukt billede rammer en helt særlig følelse i maven og sætter ens verden i pause i et øjeblik, mens man indsuger linier, toner og fornemmelsen for motivet.


Hånden væk fra skudknappen over op på hjertet – er kvinder de foretrukne motiv?
– Kvinden vil altid være mit mest fortrukne motiv og dette tror jeg egentlig er universelt. Men jeg arbejder lige så ofte med mandelige modeller som kvindelige.

Hvem ville du allerhelst forevige på et foto?
– Uhh listen er lang.. Men skal jeg vælge, så vil jeg altid drømme om 50´ernes stjerner og Marilyn Monroe står her øverst på skamlen 😉

Og hvem ville være drømmekunden?
– Drømmekunden er den der ringer og bestiller mig som fotograf, fordi det er præcist mine billeder og min stil de elsker – så betyder størrelsen på kunden mindre.

Hvis du vil kigge på flere ting gennem Leitorps linse, finder du hans hjemmeside her.

Notabene: Pæne ting søges! Ligger du inde med noget pænt a la ovenstående (det kan også være noget materielt), skal du være velkommen til at sende foto(s) til nk@my-pleasure.dk – så kan det være, der bliver plads til en Q&A med dig.


Pin It

You may also like

 • Stephen Burrell

  Flemming is one of DK’s best photographers.

 • Anders Damm

  Man forstår da godt, at han er glad for at være fotograf… 🙂

  Er det Laura Drasbæk og stjernen fra 2900 Happy (meget apropos), vi har på nogle af billeder?

 • Anonym

  @Anders: Jeps til begge kvinder. Altså – du ved, hvad jeg mener… :0)

 • Philip Bo

  Der er nogle helt okay billeder i blandt ovenstående!

  Jeg ynder også at tage billeder, dog er det koncertbilleder der fanger mig.
  “Music is sound which create emotions. Concert photography should capture these emotions.”

 • Anonym

  Fine ord, Philip Bo. Du er velkommen til at smide link til dit site, om du lyster. Det kan jo være, det fører til noget spændende. 🙂

 • Philip Bo

  Mange tak.

  Her er et lille udvalg af de koncertbilleder jeg har taget. Der er billeder af mange forskellige bands. Men rammerne til koncerterne, spillestedet, varierer ligeledes meget, der er alt fra de små lokale spillesteder til det fantastiske operahus.

 • Philip Bo

  Ved ikke hvor linket blev af, så her prøver jeg igen: http://philipbo.com/photography/music