Home PindemadderBobler Der er blæst til kalas i kælderen

Der er blæst til kalas i kælderen

by Nicolai Klingenberg

P-huset Gammel Mønt lægger for andet år lokaler til et brag af en fest – og det er anden gang, jeg ikke kan deltage. Svært frustrerende – men det skal ikke gå udover dig. Der er nemlig ti billetter på højkant. Og denne gang skal du hverken sende fotos eller stemme på noget”¦

Der er blondiner i underetagen, siges det...

Der er syv pladevendere på programmet – blandt andet Morten Breum og Le Gammeltoft – men der vil også være knald på mikrofonen, som vil videreformidle ord og skønsang fra fire forskellige artister.

Det hele foregår i tørvejr hos Ole & co. a.k.a. P-huset Gammel Mønt, og i festens anledning, vil P-pladserne være udskiftet med barer, dansegulv og et kalas af den slags, som ikke hænger på træerne – både på grund af beliggenheden, men også på grund af den flade pris (50 kroner hos Axel i forsalg og 100 i døren) – og så er der i øvrigt ingen liste, men åbent for alle.

Alt det, du skal vide. Fest igennem - og vær rar ved de andre.

Vil du spare en flad 50’er i forsalg eller 100 i døren? Så skal du da lige et smut forbi Axel i dag, lørdag. De åbner klokken 10, og hvis du siger My-Pleasure til en af gutterne i biksen, får du en af de ti billetter – men kom i god tid. Der er tale om først til mølle – og en billet pr. snude.

Du finder Axel på adressen Gammel Mønt 1, 1117 København K.

Du finder flere oplysninger om festivitassen her.

God fest!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk