Home Bobler Der er blæst til kalas i kælderen

Der er blæst til kalas i kælderen

written by Nicolai Klingenberg 20. august 2011
Pin It

P-huset Gammel Mønt lægger for andet år lokaler til et brag af en fest – og det er anden gang, jeg ikke kan deltage. Svært frustrerende – men det skal ikke gå udover dig. Der er nemlig ti billetter på højkant. Og denne gang skal du hverken sende fotos eller stemme på noget”¦

Der er blondiner i underetagen, siges det...

Der er syv pladevendere på programmet – blandt andet Morten Breum og Le Gammeltoft – men der vil også være knald på mikrofonen, som vil videreformidle ord og skønsang fra fire forskellige artister.

Det hele foregår i tørvejr hos Ole & co. a.k.a. P-huset Gammel Mønt, og i festens anledning, vil P-pladserne være udskiftet med barer, dansegulv og et kalas af den slags, som ikke hænger på træerne – både på grund af beliggenheden, men også på grund af den flade pris (50 kroner hos Axel i forsalg og 100 i døren) – og så er der i øvrigt ingen liste, men åbent for alle.

Alt det, du skal vide. Fest igennem - og vær rar ved de andre.

Vil du spare en flad 50’er i forsalg eller 100 i døren? Så skal du da lige et smut forbi Axel i dag, lørdag. De åbner klokken 10, og hvis du siger My-Pleasure til en af gutterne i biksen, får du en af de ti billetter – men kom i god tid. Der er tale om først til mølle – og en billet pr. snude.

Du finder Axel på adressen Gammel Mønt 1, 1117 København K.

Du finder flere oplysninger om festivitassen her.

God fest!

Pin It

You may also like