Home PindemadderBobler Zacapa Negroni – et bud på en jule cocktail

Zacapa Negroni – et bud på en jule cocktail

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Reklame for Zacapa. Næh hvor herligt – vi nærmer os så småt højtiden, hvor der socialiseres lidt ekstra. Måske skal du endda selv holde julefrokost? Alle tiders – her får du nemlig en flot opskrift på en helt ny cocktail, som verdens 7. bedste bartender har kreeret. Han hedder Alexander Remoundos, og når han ikke deltager i World Class mesterskaberne for bartendere, er han at finde på cocktailbaren TATA på Hotel Sanders.

zacapa negroni

Zacapa Negroni – et alle tiders bud på en julecocktail

Den bærende del er Zacapa rom, og den kan du faktisk fint nyde for sig selv og uden noget andet i, hvis det skal være nemt – men et stykke mørkt chokolade til den herlige rom, gør det altså også aldeles glimrende. Jeg har selv prøvet det. Mere end en gang vidst, men nok om mig.

Jeg vil i øvrigt medgive, at en flaske Zacapa også fint kan anvendes som jule- eller adventsgave. En sådan slags spirtuosa holder sig nemlig fortrinligt over tid – også selvom den er åbnet.

Zacapa Negroni cocktail

Et højtidssæt

Lad os komme til Alexander Remoundos bud på en Zacapa-cocktail, som ganske mundret hedder Zacapa Negroni. Til den skal du bruge følgende:

3 cl Zacapa 23
1,5 cl Campari
1,5 cl Mjød
2,5 cl Belsazar (rød) 1 strejf Orange Bitter

Zacapa Negroni

Voila!

Sådan gør du
1. Kom alle ingredienser op i et stort glas med is, og rør i 15-20 sekunder. 2. Hæld cocktailen i et lowball-glas med is, og pynt til sidst med lidt appelsinskal.

Ganske snarligt får du en opskrift mere fra sammen mand, men med helt andre ingredienser.

Der er mere spise- og drikkeligt på My-Pleasure.dk her

Facebook findes her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk