Home Tryksager My-Pleasure går i trykken – en urbog er på vej

My-Pleasure går i trykken – en urbog er på vej

written by Nicolai Klingenberg 19. september 2011
Pin It

Lad det være sagt med det samme – jeg er spændt. Og lidt stolt. Bevares – jeg har fået udgivet artikler siden 1996, men jeg har aldrig udgivet en bog. Men flosklen lyder, at en gang skal være den første, og denne gang er lige om hjørnet. Bogens udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men det er ikke længere nogen hemmelighed, at den kommer til at handle om ure. Spottede ure. Hør mere om sagen i videoen, hvor jeg også søger lidt hjælp…

Fra korrekturen - titlen bliver noget a la 100 SPOTTEDE URE....

Gennem et års tid – plus minus – har jeg skudt fotos af ure på folks håndled. Det har været på ferier, til fester, i byen og hvor jeg nu ellers er faldet over urene. Fælles for samtlige fotos er, at de sidder på deres rette element – håndleddet. Du kan forvente at se billeder af ure fra blandt andet Rolex, Panerai, Ulysse Nardin, Hublot, Omega, Linde Werdelin, Patek Philippe og Richard Mille – og en del af dem, er ganske sjældne.

Et foto af et foto i bogen...

Urene taler for sig selv, og derfor har jeg valgt at undlade at skrive, hvad det er for et ur, hvilken model eller reference, der er tale om. Til gengæld er urene blæst op i formaet og “går helt ud til kanten” på hver side. Og overfor for hvert ur, finder du et citat, som en læser af My-Pleasure har bidraget med. Og 1.000 tak for hjælp og opbakning i øvrigt…

Udsnit af et opslag - med citat, sidetalsangivelse og et spottet ur...

Jeg står gerne ved, at en del af billederne kan være en anelse uskarpe – men det er jeg ikke ked af. Vi ser jo urene i både mørke, på lang afstand, i et splitsekund, men alligevel kan de skabe opmærksomhed og gøre os nysgerrige. Vil man se upolerede og knivskarpe fotos, kan man jo passende besøge ur-mærkernes hjemmeside. Bogen bliver i øvrigt på 216 sider, som du kan hygge dig med i den mørke tid, give som gave eller noget helt tredje. Bogen vil blive solgt hos udvalgte forretninger – yderligere info følger…

Har du en forretning, hvor bogen vil passe perfekt ind i sortimentet? Så send mig en mail på nk@my-pleasure.dk – så kan du få mere info. Der er også plads til, at du kan få skræddersyet en bagside med din egen annonce, så du både kan markedsføre din forretning og samtidig sælge bogen – med overskud. Men nok om sælgersnakken for nu.

Så tyk bliver sagen. Jeg glæder mig virkelig til at "få den ud".

Jeg vender heftigt tilbage med yderligere info, som blandt andet vil byde på en “reception”, hvor herlig ekvipering og lidt godt til ganen vil være på tapetet i samspil med bogen. Og så vil jeg i øvrigt blive virkelig glad, hvis du vil være så venlige at anbefale dagens indlæg. Har du spørgsmål, kan du sende mig en e-post på nk@my-pleasure.dk. Tak for opmærksomheden!

 

Pin It

You may also like