Home Tryksager My-Pleasure går i trykken – en urbog er på vej

My-Pleasure går i trykken – en urbog er på vej

by Nicolai Klingenberg

Lad det være sagt med det samme – jeg er spændt. Og lidt stolt. Bevares – jeg har fået udgivet artikler siden 1996, men jeg har aldrig udgivet en bog. Men flosklen lyder, at en gang skal være den første, og denne gang er lige om hjørnet. Bogens udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men det er ikke længere nogen hemmelighed, at den kommer til at handle om ure. Spottede ure. Hør mere om sagen i videoen, hvor jeg også søger lidt hjælp…

Fra korrekturen - titlen bliver noget a la 100 SPOTTEDE URE....

Gennem et års tid – plus minus – har jeg skudt fotos af ure på folks håndled. Det har været på ferier, til fester, i byen og hvor jeg nu ellers er faldet over urene. Fælles for samtlige fotos er, at de sidder på deres rette element – håndleddet. Du kan forvente at se billeder af ure fra blandt andet Rolex, Panerai, Ulysse Nardin, Hublot, Omega, Linde Werdelin, Patek Philippe og Richard Mille – og en del af dem, er ganske sjældne.

Et foto af et foto i bogen...

Urene taler for sig selv, og derfor har jeg valgt at undlade at skrive, hvad det er for et ur, hvilken model eller reference, der er tale om. Til gengæld er urene blæst op i formaet og “går helt ud til kanten” på hver side. Og overfor for hvert ur, finder du et citat, som en læser af My-Pleasure har bidraget med. Og 1.000 tak for hjælp og opbakning i øvrigt…

Udsnit af et opslag - med citat, sidetalsangivelse og et spottet ur...

Jeg står gerne ved, at en del af billederne kan være en anelse uskarpe – men det er jeg ikke ked af. Vi ser jo urene i både mørke, på lang afstand, i et splitsekund, men alligevel kan de skabe opmærksomhed og gøre os nysgerrige. Vil man se upolerede og knivskarpe fotos, kan man jo passende besøge ur-mærkernes hjemmeside. Bogen bliver i øvrigt på 216 sider, som du kan hygge dig med i den mørke tid, give som gave eller noget helt tredje. Bogen vil blive solgt hos udvalgte forretninger – yderligere info følger…

Har du en forretning, hvor bogen vil passe perfekt ind i sortimentet? Så send mig en mail på nk@my-pleasure.dk – så kan du få mere info. Der er også plads til, at du kan få skræddersyet en bagside med din egen annonce, så du både kan markedsføre din forretning og samtidig sælge bogen – med overskud. Men nok om sælgersnakken for nu.

Så tyk bliver sagen. Jeg glæder mig virkelig til at "få den ud".

Jeg vender heftigt tilbage med yderligere info, som blandt andet vil byde på en “reception”, hvor herlig ekvipering og lidt godt til ganen vil være på tapetet i samspil med bogen. Og så vil jeg i øvrigt blive virkelig glad, hvis du vil være så venlige at anbefale dagens indlæg. Har du spørgsmål, kan du sende mig en e-post på nk@my-pleasure.dk. Tak for opmærksomheden!

 

You may also like

16 comments

Kalle Bergman 19. september 2011 - 08:28

Sweet Nicolai, spännande projekt – grattis till att vara nästan färdig med det!! 🙂

/Kalle

Reply
Dennis 19. september 2011 - 08:57

Det bliver i den grad spændende – ser frem til at se det færdige resultat 🙂

Reply
Ulla Nyemann 19. september 2011 - 09:59

Klingenberg – du er forrygende…

Det hér er jo et super smooth klip af en veltalende og good looking herre, der har styr på sit isenkram – SÅDAN!

Knæk & Bræk, Pøj Pøj og Held & Lykke med babyen 😉

Reply
Anonym 19. september 2011 - 15:49

Tak til Kalle, Ulla og Dennis. Det er rørende. Jeg er glad for de venlige ord. 🙂

Reply
Falkentoft 19. september 2011 - 20:07

Super fedt, Nicolai! Jeg glæder mig meget til at læse og kigge i din nye bog! Tillykke med den!

Reply
Anonym 19. september 2011 - 20:50

Tak, Claes! Håber alt er vel med dig i øvrigt!

Reply
Kasper Abildgaard 21. september 2011 - 19:04

Fedt fedt fedt fedt!!
Et helt klart must-have.

Tillykke, Klingenberg.

Reply
Anders Damm 27. september 2011 - 07:24

Årets julegaveide 2011…

Reply
Øyvind Mathias Fjeld 3. november 2011 - 16:55

Hei.

Vil det være mulig å få kjøpt denne boken i Norge eller få den sendt til Norge?

Mvh.

Reply
Anonym 4. november 2011 - 06:06

Hej Øyvind! Tak for interessen – kan du sende mig en mail på nk@my-pleasure.dk, så ser jeg på det?

Reply
Ditte-Marie Sørensen 4. november 2011 - 14:06

Hej Nicolai
Vil det være muligt at købe din bog andre steder end til receptionen? Det er en perfekt gaveide til min far, der er uremager, og ville synes det var en super bog 🙂
mvh Ditte

Reply
Anonym 4. november 2011 - 15:22

Hej Ditte-Marie! Det kan du tro – jeg sender dig en mail! 🙂

Reply
Cara-paint 21. november 2011 - 16:49

Hvor kan jeg købe den geniale bog ?!

Reply
Anonym 21. november 2011 - 17:25

Jeg har netop sendt dig en mail! 🙂

Reply
Lenetaul 1. december 2011 - 09:34

Jeg har virkelig også brug for at vide hvor man kan købe den lækre bog. Mvh Lene

Reply
Anonym 1. december 2011 - 10:47

Hej Lene! Jeg har sendt dig en mail – du kan blandt andet købe bogen via mig. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men skriv til mig på nk@my-pleasure.dk, så finder vi nemt en løsning.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk