Home Kluns Fem fede blazere og fem fede looks – spottet i White Gallery

Fem fede blazere og fem fede looks – spottet i White Gallery

written by Nicolai Klingenberg 3. november 2011
Pin It

Korrekt – der er formelt set ikke tale om blazere, men jeg synes, at ordet “jakke” er lidt for fladt, så derfor vælger jeg at bruge b-ordet. Men nok om det – og nu til sagerne. Da jeg var i Rom med Volkswagen, blev bilpræsentationen afholdt i White Gallery, som er noget nær det største og mest eksklusive “shoppingcenter”, jeg har set. Her finder du de finere italienske mærker, en skrædderafdeling og sko, du ville give din højre lilletå for. Tiden var dog knap, og der var sat tid af til “fashion”, men til gengæld kan du lade dig inspirere til gode efterårslook.

Det var i disse herlige omgivelser, at der blev præsenteret VW up! - og spottet looks. Foto: White Gallery

Look no. 1

Smukke tern og et slips, der i den grad signalerer mand. Obligatorisk klud i lommen.

Look no. 2

Det mest "poppede" af de fem looks - og det jeg er mindst til af dem.

Look no. 3

Elegant og lettere akademisk - jeg tænker noget a la doktorgrad eller måske et britisk søndags look.

Look no. 4

Snorlige og nedtonet - et godt bevis på at det ikke altid behøver at være kulørt. Den tager jeg personligt til mig.

Look no. 5

Efterårsfarver i halsen og brystlommen - ganske uformelt bud på en torsoekvipering.

Således kan du altså ekvipere dig – om du lyster, må du gerne give dit bud på det bedste af de fem looks.

Du finder i øvrigt White Gallerys hjemmeside lige her.


Pin It

You may also like