Home Karismatiske mænd Simon Lennet og Simon Frank fra Simons taler ud

Simon Lennet og Simon Frank fra Simons taler ud

by Nicolai Klingenberg

De har egen klub, men inden da har de været promotere for andre klubber. Sidstnævnte giver et glimrende indblik i, hvad det kræver at holde en god fest – og drive en god klub. Har du været på natklubben Simons bare en gang, ved du også, at tingene ikke er som andre steder. Og det skal de have tak for. I hvert fald hvis det står til mig. Men hvor kommer inspirationen fra? Og hvor tager herrerne hen, når de skal udenbys? Og hvad gør Simon Dværg egentlig, hvis han vil slås? I dagens indlæg får du alle svarene, men også gutternes tips til et og andet.

Til døden dem skiller. Et makabert skud fra en happening på Simons.

Hvordan bør enhver mand betræde et dansegulv, når han er på diskotek?
– Ryggen skal være rank som en konges, knæene bløde og stilen skal være ren charmetrold mens man har øje for ens drink.. Ja ok, og sin pige dernæst.

Hvilken ekvipering går manden ikke galt i byen med?
– Der er ingen regler i nattelivet længere”¦ Man skal gøre noget ud af sig selv, men kun dertil hvor man føler sig tilrette. Sidste weekend på Simons var der én, der havde en påspændingsdildo på som slips”¦

Hvordan har klubkulturen i København udviklet sig i følge jer?
– I høj grad til det bedre. Der er noget i alle genrer”¦ Og arrangører og promotere arbejder mere end nogensinde med at finde på cool og interessante fester og venues, der kan tilfredsstille et publikum, der kræver mere og mere”¦ København er en fantastisk festby, hvilket mange både DJs og turister fra store byer som London og New York bekræfter, når de fester hos os.

I hvilke(n) retning(er) kan vi forvente, at Simons udvikler sig?
– Vi vil fortsætte med at finde nye, inspirerende arrangører og promotere at arbejde sammen med. Sørge for at bringe den rigtige undergrund frem i et format, der passer til Simons. Vi skal hele tiden være i bevægelse og satse på at præsentere noget nyt kombineret med noget, folk kender. Vi lever efter parolen om, at vi hver weekend vil overgå den forrige”¦.

Hvad er opskriften på kontinuerlig succes for en natklub?
– At udvikle sig og aldrig undervurdere ens gæster”¦.

Hvilke satsninger har I foretaget, som har båret størst succes?
– Man kan jo mene at åbne så stor en klub med den kant, som Simons har, i sig selv har været et succesfuldt sats. Men vi taler hele tiden om, hvor langt vi kan presse festen: Dværge, sexshows, lattergasbuffeter”¦ og hver gang oplever vi, at København er klar til mere”¦.

Og mindst succesfulde tiltag var…?
– Den må du spørge os om om nogle år”¦

Kan man overføre væsentlige elementer fra klubmiljøet til en privatfest – og i så faldt hvilke?
– En god klubfest handler om intimitet. At skabe en stemning, hvor folk føler sig som en del af noget privat”¦ Så på den måde låner klubben gerne fra privatfesten. Det, man kan i klub-rummet, er dog at skubbe til folks grænser, og hvis man formår det i privat regi – ja, så skal vi tidligt op for at lokke folk ud”¦.

Hvor, hvad og hvornår ved jeg ikke, men det er Frank til venstre og Lennet til højre.

Hvornår er man blevet for gammel til at gå i byen?
– Når man selv begynder at føle sig gammel. Og det foregår i øvrigt oppe i hovedet på en selv. Vi har haft gæster, der var tættere på efterlønsgrænsen, end da de blev stemmeberettiget, som festede vildere end de unge club kids”¦ Men som hovedregel skal man nok begynde at overveje at hive stikket, når man skal have hjælp til at gå på toilettet. 

Hvilken storby er bedst at gå ud i – og hvad hedder stederne?
– Kommer meget an på din type. Mange vil nok mene Berlin med Berghain, Panorama og dens undergrunds technofester i nedlagte fabrikshaller, lystkabinettet Artemis osv. Selv er vi ret begejstrede for New York, og vi var der for under en måned siden”¦ Der forsvandt en del nattetimer i den hemmelige rockklub under restauranten Kenmare, på Miss Lilly’s og i Madam Wong’s nye lokaler. Ellers laver de jo gode sjusser i den by: Mulberry Project og Apotheke i Chinatown, speak easy barerne Little Branch og Death & Co”¦ der er masser. Efterfesterne (barerne lukker for sprutten kl. 4) skal man finde selv, og de rykker rundt hver weekend. Mest på Lower East Side”¦.

Hvilke folkefærd fester bedst?
– Finnerne er sgu dejlige, de har fanget den”¦Vodka og kniv. Og lur mig, om ikke også russerne kan skrue op for blusset, når det gælder”¦ Moskva er hvert fald på vores balkort igen inden længe. Avs”¦

Hvordan er det altid at være fuld på arbejde?
– Virkelig rart… På den måde kan vi også bedre opfatte klubben, som vores gæster gør. Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke. Havde vi ikke haft klubben, var vi nok bare fulde et andet sted – her er det bare lidt billigere – og meget sjovere”¦.

Hvordan er det at have kunder, der altid er fulde?
– Endnu rarere… Vi lever af at underholde folk. Og vores underholdning går oftest i hånd med alkohol som et Finn Nørbygaard show uden lyd. Det bliver bare lige en tand sjovere.

Bedste kur mod ondt i hjelmen?
– Masser af salt, diet coke, stærk kaffe og Bloody Marys. Og hov”¦ Den bacon, de serverer på Manfred’s.

Hvad stiller I op, når I selv skal feste?
– Nu fester vi jo tit med på klubben til et punkt, hvor dørmændene nok gerne ville smide os ud, hvis de kunne. Ellers laver vi i ny og næ – mest næ – små ture ud i København og ser på udviklingen. Men vores inspiration får vi mest fra storbyer i udlandet”¦

Og når I skal slappe af – for alvor?
Lennet: – Frank sover bedst som en flagermus: Benene op, hovedet ned. Som regel på bagsiden af 16 timer med en serie som The Wire eller Dexter.
Frank: – Jeg aner ikke, hvad Lennet laver – udover at det involverer en eller form for kvindemenneske eller to og drinks med små paraplyer og dinglende abefigurer i.

Hvor foregår de bedste før- og efterfester som regel?
– Vi arbejder selv en del med før-fester. De kan skabe den perfekte fest. For et par måneder siden startede vi 80 mand hjemme hos Frank med dansere af eksotisk karakter og fri bar. Folk blev transporteret til Simons i busser og stemningen var”¦ skal vi bare sige fucked. Snart har vi 40 mand høj til Skipperlapskovs og konkurrence i tænkeboks på grønlænderbaren Rex inden klub SORT med MdMa i saltbøsserne. Efterfester gør vi os ikke så meget i”¦. Hehe. Hjem før fem, du ved. Men vi hører, de foregår i lejligheder, hvor lyset ikke slipper ind, hvor sofaerne er bløde, og anlægget spiller State Trooper på repeat”¦.

Det mest legendariske Simons øjeblik til dato?
– Det er de små ting, der tæller. De små episoder, der hver nat udspiller sig, der er de sjove. Alle kan lave et dansegulv med konfetti overalt, hænderne i vejret og høj techno, som giver alle bløde knæ. Det svære er at få folk til at have det så dejligt, at de glemmer, at de ikke er hjemme på badeværelset eller soveværelset. Vi har oplevet de mest sindssyge ting, og det er netop de små episoder, som tæller mest, når regnskabet bliver gjort op.

Simon siger og guider:

Bedste cocktailbar?
– Floss i Larsbjørnsstræde. De har til gengæld også kun én cocktail, som er udtænkt og opkaldt efter forfatteren Jan Sonnergaard. Den gør dig midlertidigt blind. Ellers fungerer en K-bar martini nede hos Kirsten også stadig glimrende”¦ Og Umami Cocktailbar må vi heller ikke glemme!

Bedste all-round restaurant?
– Frankie’s Kitchen – udover et genialt navn får man god stemning og mad for få af Kongens mønter.

Sjællands bedste get away uden for København?
– Gilleleje Havn”¦ Man kan fiske og lave benzinbål på stranden (næsten uden problemer) og lege videre med ilden neden på Kabyssen om natten. Og så smager alt i fiskeforretningen af hav”¦.

Vores drøm er at…
– Vi ikke forsvinder fuldstændigt i folks alkoholtåger, den dag vi ikke laver natklubber længere. Vi håber, folk vil huske vores fester, og at vi forsøgte at gøre en forskel, når det kom til at underholde nattens ravne”¦.

Det perfekt øjeblik på klubben er, når….
– Simon Dværg (vores bartender) hægter sig fast i en gæsts ben og vil slås”¦. Ja, og mener det vel at mærke.

Don't fight him... Jeg har dog kun oplevet Simon fra Dværgebaren som både venlig og underholdende.

Folk er helt galt på den, når de tror, at….
– Vi bliver rige af det her”¦

Vi ved, at det altid stikker helt af, når….
– Frank går bag pulten og tror, han skal styre lysshowet med en knækket smøg i kæften, mens Lennet stjæler en flaske fra et af bordene og sætter den for munden i stedet for til glasset..

You may also like

12 comments

EB 4. november 2011 - 10:42

Super artikel om et spændende koncept. Flere interviews med mænd vi ofte hører om, men ikke kender særlig godt – tak!

Reply
Anonym 4. november 2011 - 10:44

Gerne – og tak for ordene. Lad mig vide, hvem du/I kunne tænke jer at vide mere om.

Reply
Johannesfalbert 4. november 2011 - 12:35

Vil meget gerne lære Philip Bo bedre at kende. Han går under klubmiljøet for at være den helt store kanon der altid fester og nedlægger alle de smukkeste høns.

Reply
Anonym 4. november 2011 - 12:54

Det lyder interessant, men måske det lige skal verificeres? 🙂

Reply
Johannesfalbert 7. november 2011 - 10:16

Hvis det skal verificeres kan jeg henvise til Emil Dogan der bestyrer Zen eller alternativt Simon & Simon.

Reply
Andreas Duus 4. november 2011 - 18:42

Det kunne være super fedt med et interview med Mads Dinesen.

http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-42616799:20-år-og-mangemillionær.html

Reply
Steffen 4. november 2011 - 21:02

Ja, det kunne være godt med mere om folk, der er dygtige inde for fælder der normalt bliver skrevet om herinde ala ure.

Reply
Nikolai Lillebrænde Hansen 8. november 2011 - 08:19

Tvivler på, at Martin Thorborg er enig i ovenstående.

Reply
Vincent 4. november 2011 - 20:19

Tak for meget interessant læsning! Tilslutter mig de øvrige kommentarer: mere af det tak! 🙂

Reply
Dybdal 6. november 2011 - 14:40

Rigtig spændende!
Ejer de to gutter virkelig klubben?
Troede kun at de havde nogle procenter.

Reply
Anonym 7. november 2011 - 08:07

De helt konkrete ejerforhold, kender jeg desværre ikke – men tak for ordene i øvrigt. 🙂

Reply
Christopher Frederiksen 18. maj 2013 - 04:59

Simons lader til at være et sted, hvor det skulle være muligt at komme ind, så længe man har fået godkendelse via sin FB-profil, men det er ikke tilfældet. Vagterne er nedladende og ubehøvlede, og kan kraftigt fraråde folk at besøge stedet. Man bliver afvist, til trods for at man har skrevet sig på listen.. SKIDT!!! Ubehagelige oplevelser er, hvad jeg kan dele med resten af jer, og bestemt ikke et besøg værd! Kommer der ikke igen, og vil på ingen anbefale stedet til nogen overhevedet… Er ked af give 1 stjerne, da de sku have haft 0!!!!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk